Trucuri pentru relațiile la distanță

1827

Mulți consideră ca relațiile la distanță nu pot funcționa. Fie că partenerii s-au cunoscut pe un site de dating și sunt din orașe diferite, fie că sunt nevoiți să locuiască la distanță din alte considerente, relațiile la distanță pot fi dificile, dar au de asemenea surprizele lor. Iată mai jos câteva sfaturi care pot menține relație vie și puternică.

Vezi partea bună a lucrurilor

Privește situația ca pe un test al legăturii dintre voi din care aveți de învățat. În loc să te gândești că distanța fizică va răci relația, gândește-te că această experiență vă va lega și mai mult. Fii pozitiv.

Evită comunicarea în exces

Nu este înțelept să fii exagerat de posesiv și nici să comunicați toată ziua fără oprire. Mulți cred că printr-o comunicare excesivă compensează distanța. Nu este adevărat. Dimpotrivă, comunicarea excesivă poate dăuna relației, poate aduce monotonie.

Stabiliți câteva reguli de bază

Este necesar ca așteptările voastre de la celălalt să fie foarte clare în această relație la distanță. Stabiliți niște reguli în așa fel încât niciunul din voi să nu facă anumite lucruri care-l pot surprinde într-un mod neplăcut pe celălalt. Este indicat să fiți deschiși unul cu celălalt și sinceri.

Comunicați regulat, fiți creativi

Spuneți-vă în fiecare zi „bună dimineața” și „noapte buna”. Încercați să vă mențineți partenerul la curent cu evenimentele din viața voastră. Trimiteți-vă din când în când poze, filmulețe. Aceste mici detalii fac partenerul să se simtă iubit.

Evitată situațiile periculoase

Încercați să nu faceți lucruri care știți că vor supăra partenerul. Spre exemplu daca mersul într-un club cu prietenii ar putea deranja fie nu mergeți, fie spuneți-i partenerului înainte. De asemenea astfel de situații te pot face și pe tine vulnerabil, fiind în preajma unor parteneri/partenere de care ai putea fi atras. Încercați să treceți totul prin filtrul rațiunii, observați pericolul de dinainte și evitați-l.

Faceți lucruri împreună

Jucați-vă online împreună. Uitați-vă la un documentar în același timp și comentați-l după aceea. Faceți o plimbare în parc ajutați de videocall, faceți cumpărături online împreună, recomandați-vă unul altuia filme, cărți etc. Fiți creativi.

Creează o tensiune sexuală între voi

Tensiunea sexuală este cu siguranță un lucru esențial într-un cuplu. Dorința aceasta joacă rolul unui lipici care ține cuplul unit. Sexul nu reprezintă numai o nevoie biologică, ci și una emoțională. Păstrează focul relației aprins prin mesaje cu tentă sexy, provocatoare, jucați-vă împreună.

Vizitați-vă

Vizitele reprezintă punctul culminant al fiecărei relații la distanță. După atâta așteptare, dorință și abstinență, în sfârșit vă puteți bucura de prezența fizică a celuilalt, de sărutări, de mângâieri etc. Drept urmare vizitați-vă de fiecare dată când aveți ocazia.

Bucurați-vă de timpul liber

Ești departe de partener, dar asta nu înseamnă că trebuie să te simți trist și singur. Petrece timp cu familia și prietenii. Mergi la sală sau găsește-ți un nou hobby. Sunt multe lucruri pe care le poți face fără implicarea partenerului.

Fiți sinceri

Discutați deschis despre sentimente, temeri, insecurități, gelozii etc. Nu încercați să le rezolvați de unul singur. Fii deschis și lasă-ți partenerul să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie. Este de preferat ca o problemă să fie discutată și rezolvată într-o stare incipientă decât să încercați s-o rezolvați atunci când e prea târziu.

Ține minte programul celuilalt

Este important să știi când celălalt este liber sau este ocupat ca să-i poți da mesaj sau suna la momentul potrivit. Nu vei vrea să-ți deranjezi partenerul când are un examenul, când este într-o ședință, la o întâlnire de afaceri etc. Trebuie să știi evenimentele din viața celuilalt și să-l susți. Spre exemplu daca are un examen urează-i succes.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să-ți consolidezi relația la distanță. Dacă nu ai încă pe cineva datingul online poate fi soluția. Intră pe Placere.ro și cunoaște persoane noi. Succes !