Trucuri pentru flirt online

3514

Multe persoane întâmpină dificultăți când vine vorba de flirt, în special în mediul online. Mai ales acum când site-urile de dating, precum Placere.ro, sunt într-o continuă creștere, să înveți să flirtezi online este o abilitate de care fiecare om are nevoie în era digitală. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă perfecționați:

Începe conversația cu ceva interesant. Dacă vrei ca cineva să vorbească cu tine trebuie să ai un subiect de discuție. Cu un simplu “ Bună “ este greu să stabilești o conexiune și este greu să evoluezi de acolo. Studiază mai întâi profilul persoanei căreia vrei să-i scri și, după salut, începe cu o întrebare interesanta sau o observație legată de conținutul profilului.

Fii jucăuș și folosește-ți simțul umorului. Să fii amuzant nu este suficient, lansează mici provocări pentru a evita să intri în zona de prietenie.

Nu răspunde imediat la mesaje. Lasă senzația că ești o persoană activă, care are lucruri interesante de făcut. Nu răspunde în secunda doi la mesajele primite, dar nici nu lăsa foarte mult timp să treacă. În felul acesta vei ține în priză partenerul de discuție.

Fă cealaltă persoană să vorbească. Păstrează o conversație ușoară, pune-i întrebări despre pasiuni, hobby-uri sau dorințe în așa fel încât să-i facă plăcere să comunice. Fii atent la ce răspunde și dezvoltă de acolo. Spre exemplu dacă are la profil o poză de pe munte pune-i întrebări despre excursia resepctivă.

Fii cel care termină conversația. Nu prelungi discuția la infinit. Când ești pe un site de dating și flirtezi cu o persoană este important ca la sfârșitul conversației să o faci să-și dorească mai mult. Vrei ca atunci când ieși să rămână cu gândul la tine și să-și dorească să te loghezi din nou pentru a vorbi cu tine. Înainte să se stingă focul conversației este bine să o încheiați voi. Spune-i ceva de genul “ Mi-a făcut plăcere să vorbim, dar trebuie să ajung la o ședință”.

Fii perseverent. Nu te aștepta ca lucrurile să meargă strună de la prima persoană pe care o contactezi. Oamenii sunt diferiți, cu unii ești compatibil, cu alții nu. Conversează cu cât mai multe persoane, flirtează și distrează-te. Fii tu însuți.

Când vezi că lucrurile merg bine cu o persoană puteți începe să discutați despre posibilitatea unei întâlniri reale. Nu grăbi lucrurile, dar nici nu aștepta foarte mult.

Dacă nu ai încă un cont pe site, înscrie-te pe Placere.ro și începe și tu să cunoști persoane noi, interesante, să te distrezi și de ce nu să-ți găsești perechea. Mult succes !