Trecerea de la mediul online la întâlnire

1443

Majoritatea persoanelor aflate pe un site de dating își doresc să ducă relația începută aici și în mediul offline. Există două metode de a trece relația din online în offline. Prima este un proces mai lent, însă probabil mai sigur, în schimb cea de-a doua este de genul risc ridicat-recompensă pe măsura, fiind și cea mai rapidă cale dacă este făcută corect.

Prima opțiune

Varianta mai lentă se referă la construirea unui raport de încredere. Acesta se construiește în timp prin discuții sincere și interesante ce se întind în general pe perioade de câteva luni. Se recomandă aici după o perioadă și folosirea unui alt mijloc de comunicare, cum ar fi Facebook sau Whatsapp sau chiar a discuțiilor la telefon.

A doua opțiune

Puteți sări peste această perioadă îndelungată de tachinare online și să ajungeți mai repede la întâlnirea pe care o doriți. Este necesar să vă folosiți aici bunul simț și să sugerați acest lucru la momentul potrivit. Acest lucru îl puteți face după un schimb de 20-30 de mesaje de o parte și de alta. Pot părea multe, însă în practică acestea sunt schimbate în general într-o săptămână.

Aducerea în discuție a posibilității unei întâlniri față în față trebuie facută într-un mod degajat, finuț, fără să pară ceva ieșit din comun. Poți folosi o expresie de genul “pari o persoană interesantă, ar trebui să ne întâlnim într-o zi la o cafea”. În felul acesta nu pui presiune și nici nu soliciți un răspuns imediat, însă dezvălui că-ți dorești o întâlnire și nu doar discuții online. Dacă vezi că răspunsul e pozitiv poți deja să stabilești o dată când să vă vedeți. Dă-i mai multe variante în această privință. îi poți spune “Tare, eu sunt disponibil luni și miercuri seara și sâmbătă după amiază “.

Nu te descuraja dacă răspunsul initial este negativ. Continuă să discuți ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.  Atât timp cât schimbul de mesaje continua înseamnă ca există interes. Acceptă fiecare decizie și arată-i că înțelegi. Fii răbdător și respectuos. De aici poți reveni la prima opțiune și să încerci să stabilești un raport de încredere între voi.

Dating-ul online nu este ușor, însă poate fi foarte distractiv. Intră pe Placere.ro, distrează-te și comunică cu persoane noi, compatibile cu tine.