Trecerea de la întâlniri la o relație

1664

Ai găsit o persoană deosebită pe un site de dating și după ce v-ați cunoscut mai bine ați început să ieșiți la întâlniri ? Vine un moment în care vei vrea să faci tranziția de la doar ieșit la întâlniri la o relație. Această trecere la un alt nivel poate fi uneori dificilă, dar există metode pentru aceasta. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Gândește-te dacă sunteți pregătiți. Trebuie să te decizi dacă sunteți gata să faceți acest pas. Îți poți pune câteva întrebări ajutătoare în acest sens. Iată câteva exemple: vă place amâdurora să petreceți timpul împreună?; Când vă întâlniți inițiați amândoi conversații?; Întâlnirile voastre sunt frecvente?; Vă cunoașteți prietenii unul altuia ?; Vă căutați reciproc și în afara întâlnirilor ?

Acordă-i mai multă atenție. Dacă vrei să începeți o relație încearcă să-i acorzi mai multă atenție partenerului. Comunicați mai mult pe rețelele sociale și telefon fără însă să vă sufocați reciproc. De asemenea atunci când sunteți împreună evită lucrurile care ți-ar putea distrage atenția de la partener.

Petreceți mai mult din timp împreună. Persoanele aflate într-o relație petrec mai mult timp împreună. Va trebui astfel să-ți faci programul în așa fel încât să ai timp pentru partener. Timpul împreună nu este unul pierdut, ci unul câștigat. Faceți lucruri împreună cum ar fi să preparați cina, să mergeți la alergat, la plimbare, la cumpărături etc. Nu uita să-i lași partenerului și timp doar pentru el.

Sună doar pentru a-i auzi vocea. În general în perioada de întâlniri suni doar pentru a stabili o întâlnire. Sună-ți partenera doar pentru a vorbi, să o întrebi ce mai face, să-i spui că ți-e dor de ea etc. Poți de asemenea să comunici și prin mesaje. Ai grijă să nu exagerezi nici cu telefoanele și nici mesajele totuși. Ce-i prea mult poate strica.

Încercați lucruri noi. Când intri într-o relație încearcă să faci lucrui noi cu partenerul. În felul acesta veți lega amintiri și se va suda relația. Poți face un tur al țării, plimbare cu bicicleta în pădure, înscrieți-vă la un sport, la un club de lectură etc.

Faceți cunoștință cu familia partenerului. O relație serioasă presupune ca partenerul să-ți cunoască familia. Invită-i pe toți la cină și fă-le cunoștință. Cel mai probabil ulterior și partenerul va proceda la fel.

Trecerea la o relație nu trebuie să te sperie. Dacă aveți o compatibilitate bună lucrurile vor merge de la sine, în mod firesc. Pentru cei care încă nu au un partener cu care să iasă la întâlniri în vederea unei relații, un site de dating poate fi soluția.