Sfaturi pentru aplicarea parfumului

1343

Aplicarea parfumului reprezintă cireașa de pe tort atunci când ieși din casă. Parfumul te poate ajuta să atragi partenerul dorit, poate face o întâlnire mai interesantă sau pur și simplu te poate face să arăți mai bine în ochii celor din jur. De aceea este foarte important să știi cum să folosești parfumul. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Găsește parfumul potrivit pentru tine. Nu folosi un parfum doar pentru că este făcut de un brand cunoscut. Când îl alegi aplică-l, miroase-l atunci după care așteaptă aproximativ 20 de minute și miroase-l din nou în așa fel încât să fii sigur că l-ai găsit pe cel potrivit ție. Asigură-te că îți place cu adevărat și că se potrivește stilului tău.

Folosește un parfum pentru zi și unul pentru seară. Dacă ieși ziua în oraș, la muncă, la mall etc. atunci alege un parfum de zi. Dacă ieși la o întâlnire, la o cină sau la club atunci alege parfumul de seară.

Pregătește-ți corpul pentru aplicarea parfumului. Fă un duș sau baie fierbinte înainte în așa fel încât pielea să absoarbă mai bine parfumul. Folosește un gel de duș cu un miros discret în așa fel încât să nu acopere parfumul pe care-l vei aplica. Hidratează pielea folosind un lapte de corp cremă sau ulei. Aplică parfumul înainte să te îmbraci și concentrează-te pe zonele cu puls.

Alege zonele unde aplici parfumul. Aplică parfumul pe păr întrucât va rezista mai mult și se simte minunat. Zonele cu puls sunt mai calde, iar căldura degajată ajută parfumul să se simtă mai bine. Aplică parfum după urechi, în special seara. De asemenea poți folosi parfum pe gât, la încheieturi, în interiorul cotului, piept, în spatele genunchilor. Dacă alegi să folosești parfum și pe haine ai grijă întrucât se pot deteriora. Folosește puțin și uniform.

Ține parfumul departe de corp. Pulverizează parfumul de la o distanță de aproximativ 15 cm. Dacă pielea se udă în exces atunci este prea aproape.

Lasă parfumul să se usuce singur. Există un obicei greșit ca după aplicarea parfumului să fie frecată zona respectivă. Acest lucru poate descompune moleculele parfumului și alterează mirosul, așa că lasă-l să se usuce singur.

Nu folosi prea mult parfum. Este de preferat să te dai cu mai puțin parfum decât să-l folosești în exces. Dacă te gândești că după o perioadă se va duce mirosul poți lua o sticluță cu tine și să aplici puțin parfum și mai târziu.

Folosirea parfumului reprezintă un aspect important în societatea actuală. Te poate ajuta în relațiile de colegialitate, în cunoașterea de oameni noi, în legarea de prietenii, în încercarea de a cuceri o persoană pe care o placi etc. Dacă-ți dorești să cunoști persoane noi, să socializezi și de ce nu să-ți găsești perechea un site de dating online poate fi soluția ideală în epoca actuală. Succes!