Sfaturi pentru alegerea primului cadou

1296

Ai cunoscut o fată pe un site de dating online, ați început de ceva timp o relație frumoasă și a venit momentul să-i iei primul cadou ? Indiferent că este ziua ei, o ocazie specială sau pur și simplu vrei să-i faci o surpriză alegerea primului cadou nu este o sarcină ușoară. Iată mai jos câteva indicații care te pot ajuta.

Activități

Primul cadou poate fi reprezentat de o activitate pe care o puteți face fie împreună, fie doar ea. O idee grozavă poate fi o zi la spa. Puteți merge împreună să vadă cântărețul ei preferat sau, dacă este o fire sportivă, puteți merge la un meci al echipei ei preferate. Alte idei pot fi închirierea unei bărci pe un lac, o lecție de echitație, o lecție de dans etc. Fii creativ.

Cadouri romantice

Un cadou romantic poate fi o variantă, însă având în vedere faptul că este primul cadou, romantismul trebuie să fie temperat pentru a evita ca acest cadou să se transforme într-o surpriză neplăcută. Poți să cumperi un parfum de preț mediu, bomboanele ei preferate de ciocolată, un buchet de flori etc. Află în prealabil ce lucruri îi plac observând ce are deja sau, dacă ai încredere în gusturile tale, ia-i ce crezi că i-ar plăcea. Nu cumpăra un cadou prea scump, dar nici unul extrem de ieftin.

O masă împreună

Deși probabil mâncați deja împreună o masă specială poate fi un cadou interesant. Află care este mâncarea ei preferată și pregătește-i chiar tu o cină romantică și ia și băutura ei preferată. O altă idee este un picnic undeva liniștit și cu o priveliște minunată. Dacă este ingenios organizată o masă împreună se poate ridica la rangul de cadou ideal.

Cadou personalizat

Femeilor le place atunci când partenerul lor le acordă atenție specială, iar un cadou personalizat poate fi o dovadă a acestui fapt. Pentru un cadou personalizat este nevoie și de puțină creativitate și de inspirație. Poți comanda spre exemplu o caricatură după o poză cu voi doi. Evită cadourile clișeistice sau siropoase în acest stadiu incipient al relației. Păstrează o notă relaxată și distractivă.

Sperăm ca aceste idei să-ți fie de ajutor, iar primul cadou să aducă și mai multă fericire în relația voastră. Dacă încă nu ai un partener/parteneră înscrie-te pe Placere.ro, intră în această mare comunitate de dating online și găsește persoana potrivită pentru tine.