Sfaturi pentru a-i arăta partenerului că este iubit

1607

În cazul relațiilor de lungă durată, multe cupluri intră într-o rutină și de multe ori partenerii nu se mai simt speciali sau iubiți. Vă oferim câteva sfaturi ca să-i arătați partenerului de viață că este important pentru voi.

Pune accent pe lucruri mărunte. Chiar dacă nu ne dăm seama lucrurile mici pot face diferența. Iată câteva lucruri pe care le poți face și care nu sunt nici costisitoare: invită partenera la dans, sugerează-i o plimbare în parc după masă, faceți planuri pentru o vacanță romantică, mergeți la sală împreună, ajutați-vă reciproc la treburile casnice etc.

Suprinde-ți partenerul. Din când în când fă-i o surpriză celui drag. Organizează-i o petrece surpriză de ziua lui/ei împreună cu apropiații. Poți face un montaj de poze de când v-ați cunoscut și până în prezent, puteți  merge în locul primei întâlniri, îi poți scrie o poezie, un cântec etc.

Arată-ți dragostea prin fapte. Nu trebuie să-i cumperi diamante sau mașini scumpe. Dragostea poate fi demonstrată prin acțiuni simple. Pregătește-i o baie cu spumă, fă-i un masaj, spală tu vasele etc. Alege să faci ceva care știi ca va fi apreciat. Îi poți face cadou ceva ce ai văzut că-și dorește: un set de scule, o pereche de cercei, un tricou etc.

Petrece timp cu partenerul. Munca sau alte activități ne pot face să petrecem foarte puțin timp cu partenerul, astfel îndepărtându-ne. Închide telefonul, calculatorul, televizorul și petrece timp cu partenerul și vorbește cu el. Ieșiți în oraș la întâlnire cel puțin o dată pe lună și comunicați cât mai mult. Ai încredere în partener, demonstrează-i că și tu ești de încredere și susțineți-vă reciproc.

Exprimă-ți iubirea. Nu sufoca partenerul cu declarații siropoase de dragoste, dar nu intra nici în extrema cealaltă să nu-ți exprimi niciodată sentimentele. Un “te iubesc” din când în când și la momentul potrivit poate face minuni.

Armonia într-o relație poate fi menținută cu un minim de efort. Trebuie doar să ne dorim, să fim naturali și cu inima și mintea deschisă. Sperăm ca sfaturile de mai sus să vă ajute. Dacă nu aveți încă pe cineva special intrați pe un site de dating online. Pe Placere.ro puteți cunoaște oameni noi, interesanți și de ce nu, puteți găsi pe acel cineva care lipsea din viața voastră. Succes!