Prima vacanță împreună

1077

Mergi pentru prima dată în vacanță cu persoana pe care ai cunoscut-o pe site-ul nostru de dating și ai puține emoții ? Dacă îți este teamă că această călătorie nu va decurge așa cum ai visat citește sfaturile noastre care te pot ajuta să ai o vacanță romantică și relaxantă.

Prima vacanță cu noul partener va fi probabil și prima dată când veți petrece o perioadă mai lungă de timp împreună. Nu trebuie să fii intimidat de acest aspect deoarece această plecare poate ajuta la consolidarea relației în ansamblul ei.

Alege vacanță gen city-break

Având în vedere faptul ca este prima vacanță împreună privește-o ca pe un test pentru viitoarele vacanțe. Alege o perioadă scurtă de câteva zile, eventual un week-end prelungit. În felul acesta nu veți avea timp să vă plictisiți, vacanța va fi intensă și vă va face să vă doriți mai mult.

Alegeți un loc pe care nu l-ați vizitat niciunul

În felul acesta vă veți creea amintiri unice și veți descoperi locul împreună. Să nu mergi sub nicio formă undeva unde ai fost cu fostul/fosta.

Alege locul călătoriei în funcție de interesele voastre comune

Hotărâți împreună unde veți sta și ce activități veți face acolo. În felul acesta veți știi fiecare ce așteptări are celălalt de la această vacanță.

Evită situațiile stresante pe cât posibil

Plecați din timp spre aeroport, fă plinul din timp, planifică traseul până la destinație, asigurați-vă că aveți valuta potrivită etc. Nu lăsa totul pe ultima sută de metri.

Creează o stare de vacanță încă de pe drum

Încearcă să faci o atmosferă romantică într-un mod natural. Comandă o sticlă de șampanie în avion înainte să aterizați, împărțiți o pătură etc.

Încercați lucruri noi

Fii aventuros. Fă lucruri pe care nu ai posibilitatea să le faci acasă. Spre exemplu fă schi nautic, surfing sau încearcă un fel de mâncare pentru prima oară. Făcând ceva pe care tu și partenerul tău nu l-ați încercat până acum vă veți apropia și mai mult.

Nu sufocați partenerul

Alocă puțin timp unei activități pe care s-o faci singur. Fă o plimbare dimineața devreme sau mergi să înnoți în timp ce ea face baie etc. În felul acesta vă veți simți revigorați și veți petrece după aceea timpul împreună cu mai mult entuziasm.

Cumpărați un suvenir

Când sunteți la cumpărături urmărește după ce suveniruri se uita și, dacă poți, cumpără-l fără să-i spui și fă-i o surpriză când ajungeți acasă.

Dacă nu ai încă pe cineva special în viața ta intră pe Placere.ro și caută pe cineva compatibil cu tine în această mare și frumoasă comunitate de dating online.