Indicii că partenera are o aventură

1639

Sentimentul de îngrijorare când te gândești că partenerul te-ar putea înșela este teribil, așa că vei vrea să afli dacă este sau nu adevărat. Uneori este dificil să observi semnele care să indice că te înșală, mai ales dacă ești o fire geloasă. Dacă ești îngrijorat pentru relația ta, studiază comportamentul partenerului și urmărește schimbări suspecte. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Observă dacă partenera nu este accesibilă pentru perioade lungi de timp. Dacă partenera nu mai răspunde dintr-o dată la telefon și la mesaje poate fi un motiv de îngrijorare. Observă dacă răspunde cu greutate de mai multe ori într-o săptămână și când se întâmplă acest lucru. Când îți spune de ce nu a răspuns pune-i întrebări să vezi dacă povestea ei se schimbă și dacă are sens ceea ce spune.

Fii atent dacă iese mai des fără tine. Deși este sănătos să faceți și activități independente, ar putea fi un motiv de îngrijorare dacă acest lucru se întâmplă foarte des și mai ales dacă alege o astfel de activitate în locul unei întâlniri cu tine.

Observă dacă începe să se plângă de relația voastră. Uite-te dacă partenera începe să scoată în evidență defectele tale sau dacă-și exprimă nemulțumiri cu privire la relația voastră. Acest lucru se poate datora faptului că este nefericită sau ar putea să caute motive pentru a-și justifica aventura. Întreab-o ce o deranjează și discutați despre modalități pentru a vă îmbunătăți relația.

Urmărește modificări în viața sexuală. Este posibil să-și dorească mai mult sex, mai puțin sau diferit. Dacă-și dorește mai mult sex fii atent dacă este implicată. De asemenea fii atent dacă începe brusc să te refuze sau dacă este interesată de jocuri erotice.

Observă dacă-și dorește brusc mai multă intimitate. Dacă are o aventură atunci cu siguranță are secrete față de tine. Asta presupune să țină departe de tine telefonul, calculatorul, geanta, facturi, bonuri etc. Dacă dintr-o dată începe să facă astfel de lucruri există posibilitatea să ascundă ceva.

Fii atentă dacă acordă brusc mai multă atenție aspectului ei fizic. Observă dacă face exerciții mai des, dacă-și schimbă garderoba, schimbări majore în coafiură etc.

Astfel de modificări radicale în compotamentul partenerei pot fi indicii că are o aventură. Dar, atenție: ai în vedere faptul că astfel de modificări pot avea și explicații inocente. Fii cu mintea deschisă, fii obiectiv, rațional și nu lăsa gelozia să-ți întunece judecata. Este indicat ca din timp să cautați soluții pentru a avea o relație armonioasă și astfel scăpați de astfel de griji. Iar dacă nu ai încă pe cineva, un site de dating online poate fi soluția potrivită în contextul actual. Intră pe Placere.ro și fă-ți prieteni noi.