Idei pentru a-ți surprinde partenerul

1651

În orice relație după o anumită perioadă se poate instala rutina. Grijile de zi cu zi, munca, creșterea copiilor etc pot fi factori care să favorizeze instalarea rutinei. Un mic efort de a-i face partenerului o surpriză din când în când poate menține relație vie și distractivă. Vă oferim mai jos câteva idei care vă pot fi de folos.

Restaurează-i un bun la care ține. De multe ori cel mai bun cadou poate fi ceva ce deja ai. Dacă are o geacă, o cămașă, pantofi etc la care ține și sunt ușor deteriorați, du-i la un specialist și fă-i să arate ca noi. Cu siguranță se va bucura și va aprecia mult.

Fii jucăușă. Nu lăsa monotonia să pună stăpânire pe relație. Cântă-i în mașină, lasă-i bilețele cu tot felul de mesaje (amuzante, de dragoste etc). Păstrează un echilibru în așa fel încât să nu faci prea des, nici prea rar astfel de gesturi. Flirtează cu el și nu uita din când în când să-i spui că-l iubești.

Planifică o mică vacanță. Rezervă un week-end într-un loc nou în care vă puteți relaxa sau puteți vizita ceva interesant. Poți alege fie undeva în tară, fie într-un oraș european. Dacă bugetul nu vă permite puteți face o excursie de o zi. Important este să te asiguri înainte de a face o rezervare că partenerul este liber în perioada respectivă și nu si-a făcut alte planuri.

Găsește metode pentru a anima viața intimă. Pregătește cada cu petale de trandafiri, lumânări, șampanie, căpșuni etc și cheamă-l să faceți baie împreună. Poartă lengerie intimă și desuuri sexy. Ieși din rutină și faceți dragoste în locuri diferite și în alte zile sau ore față de obicei. Puteți apela la jocuri erotice, la roluri, costumații etc. în funcție de deschiderea și imaginația fiecărui cuplu.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute ca viața de cuplu să fie una armonioasă și fericită. Dacă nu ai încă pe cineva special în viața ta atunci un site de dating online poate fi soluția potrivită. Fă-ți cont pe Placere.ro și găsește persoane noi compatibile cu tine.