Idei de întâlniri deosebite care nu costă mult

1623

Ai cunoscut persoana potrivită pe un site de dating și de ceva timp aveți o relație frumoasă. Când vine vorba de ieșit la întâlnire este destul de greu să ieși din tipare: cină, film, cafenea și de la capăt. Nu e nimic în neregulă cu aceste tipuri de întâlniri, însă fiind ușor previzibile nivelul pasiunii poate să fie mai scăzut. De aceea un cuplu trebuie să fie creativ din când în când și să aibă parte și de întâlniri romantice, pasionale și inedite. Iată mai jos câteva astfel de idei la care puteți apela indiferent de stadiul relației voastre și care nici nu costă mult.

 1. Închiriază o bicicletă pentru doi. În loc să ieșiți cu biciclete tradiționale, închiriați o bicicletă pentru doi care să vă dea posibilitatea să vă sincronizați, să lucrați în echipă și să vă antrenați împreună.
 2. Învățați un dans. Dansul poate apropia foarte mult partenerii. Fie că optați pentru un curs de dans, fie că folosiți un tutorial online, învățarea unui dans poate reprezenta o întâlnire perfectă. Nu trebuie să vă gândiți să vă iasă pașii exact ca la carte, ci doar să vă distrați.
 3. Fiți turiști în propriul oraș. Petreceți o zi în orașul propriu ca și cum ați fi turiști. Plimbați-vă, faceți poze și mergeți la un muzeu.
 4. Luațivă o zi liberă. Ar trebui să fiți la birou și să lucrați. Luați-vă o zi liberă sau sunați și spuneți că sunteți bolnav și petreceți ziua acasă cu persoana dragă. Comandați mâncare, uitați-vă la seriale, bucurați-vă de prezența celuilalt.
 5. Mergeți la picnic. Pregătiți un picnic complet cu pătură, gustări și petreceți după amiaza relaxându-vă. Puteți merge undeva la munte, la pădure sau chiar în propria curte.
 6. Faceți o plimbare pe un lac. Închiriați o barcă, un canoe pentru doi sau o hidrobicicletă și simțiți-vă bine.
 7. Faceți plajă. Mergeți la piscină sau pe litoral și petreceți o zi la plajă. Faceți baie, dați-vă cu cremă protectoare unul altuia și relaxați-vă.
 8. Ieșiți cu mașina. Majoritatea orașelor au un loc special care oferă o priveliște deosebită sau o panoramă a orașului. Faceți o plimbare cu mașina până acolo, ascultați muzică și bucurați-vă de priveliște și de prezența celuilalt.
 9. Testați-vă norocul împreună. Indiferent că este vorba despre blackjack sau ruletă, o seară la casino poate fi o întâlnire deosebită. Nu uitați să stabiliți un buget pe care să nu îl depășiți întrucât nu e distractiv să pierzi mulți bani.
 10. Plimbați-. Faceți o plimbare lungă într-o singură direcție ca să nu intervină monotonia. Când obosiți luați un taxi sau autobuz pentru a vă întoarce.
 11. Petreceți seara în fața unui șemineu. Să ciocniți un pahar de vin în fața unui șemineu este o idee minunată. Nu aveți un șemineu ?! Mergeți la un hotel sau local din apropiere care are.
 12. Recreați o scenă romantică dintr-un film. Dacă aveți un film preferat recreați o scenă romantică inspirată din film care v-a impresionat pe amândoi. Fiți relaxați și lăsați lucrurile să meargă de la sine.

Indiferent pentru ce variantă de întâlnire optați, important este să fiți relaxați, să vă simțiți bine și să vă bucurați fiecare de prezența celuilalt. Pentru a găsi o persoană specială cu care să aveți astfel de experiențe puteți intra pe Placere.ro. În această frumoasă comunitate de dating online aveți șansa să cunoașteți persoane noi și cine știe, poate chiar perechea potrivită.