Cum să treci peste fosta relație

1689

Multe persoane singure se întreabă ce caută bărbații, respectiv femeile de care sunt interesați la partener. Pe lângă aspectul fizic, șarm, simțul umorului, capacitatea de a purta o conversație interesantă, majoritatea caută pe cineva care-și doresc cu adevărat o relație. Este aproape imposibil să fii într-o relație cu cineva care nu-și dorește să fie într-o relație. Prin urmare, în lumea datingului disponibilitatea emoțională este esențială. Pentru a putea avea o relație de succes este important să ai capacitatea de a realiza o legătură emoțională. Acesta este un pas crucial în a trece peste o relație precedentă.

Refacerea după despărțire

Dacă vrei să devi o persoană dorită trebuie să fii o persoană dispusă și pregătită pentru o relație. Cea mai mare amenințare pentru disponibiliatea emoțională este legătura față de fostul partener. Din păcate multe persoane nu învață din despărțiri, ci rămân blocați în trecut. O despărțire îți oferă oportunitatea să înveți din fosta relație în așa fel încât să găsești un partener care să ți se potrivească mai bine. După despărțire ai șansa să-ți revi și chiar să devi mai puternic decât înainte și în viitor să ai o relație împlinită.

Analizează de nu a funcționat

O modalitate de a deveni disponibil emoțional este să analizezi relațiile precedente și să identifici ce nu a funcționat. Pentru a putea trece peste fostul/fosta este necesar să stai jos, să te gândești și să afli adevărul. Amintiți-vă de cele mai nefaste momente ale relației cum ar fi zile de naștere uitate, minciuni, stări de ebrietate etc. Gândiți-vă la cele mai enervante obiceiuri ale fostului partener, cele care vă făceau să vă gândiți la o posibilă depărțire. Fă o pauză și bucură-te că aceste obiceiuri enervante nu te vor mai deranja pe viitor.

După aceea gândește-te ce fel de persoană îți dorești pentru viitoarea relație. Ia în cosiderare micile detalii făcând o comparație cu ce n-a mers bine în trecut.  Poți face liste în așa fel încât informațiile să nu se amestece în mintea ta. Acest lucru vă va ajuta în găsirea partenerului potrivit.

Învață din greșeli

Dacă nu vei învața din greșelile pe care le-ai făcut în fosta relație vei ajunge să le repeți cu viitorul partener. Fă o listă cu greșelile pe care le-ai făcut și consultă un prieten să confirme veridicitatea concluziilor tale.

După aceste etape, în momentul în care ești disponibil emoțional încearcă să găsești persoana cu adevărat compatibilă cu tine și nu mai repeta greșelile din trecut. Comunică cu cât mai multe persoane până găsești perechea care ți se potrivește. Datingul online este o soluție eficientă care te poate ajuta. Fă-ți cont pe Placere.ro, intră în această frumoasă comunitate de dating și cunoaște persoane noi.