Cum să-ți determini partenera să se uite la sport cu tine

720

Te-ai săturat să stai singur pe canapea urmărind sporturile tale preferate ? Ți-ar plăcea ca partenera ta să ți se alăture ? Poți face în așa fel încât să-și determini partenera să se uite cu tine la sport și chiar să-i placă. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Pentru început alege un sport care să vă facă pe amândoi să vă simțiți confortabil. Evită stadioanele foarte aglomerate, barurile sau alte locuri unde sunt șanse mari să fie gălăgie excesivă și unde se pot folosi cuvinte urâte. Dacă nu ești pasionat de sport poate fi enervant să te afli în preajma unor fanatici. Când începeți să urmăriți sport, încercați s-o faceți acasă, eventual în compania unor prieteni comuni, cu care se simte confortabil. Trebuie s-o faci să se simtă relaxată, să asocieze sportul cu timpul liber, nu cu timpul petrecut să curețe după tine și prietenii tăi.

Alege un sport care s-o atragă vizual. Chiar dacă nu începi cu sportul tău preferat poți începe cu ceva care s-o atragă. Poți alege ciclism unde poate admira frumusețile naturii, cursele cu obstacole unde poate admira frumusețea cailor, tenisul numit și sportul alb unde poate admira eleganța jucătorilor etc. Urmărind un sport pe care nu-l îndrăgiți în mod special poate fi piatra de temelie spre sportul tău favorit.

Pune accent pe tehnică și aptitudini. Femeile sunt atrase mai mult de sporturi elegante, unde nu e așa de importantă forța, ci mai mult tehnica. Astfel patinajul artistic, gimnastica, baschetul, înotul, tenisul sunt cîteva din alegerile potrivite. Alege un sport unde poate fi impresionată chiar dacă nu e familiarizată cu regulile sau cu sistemul de punctaj.

Explică-i. Multe persoane nu urmăresc competițiile sportive întrucât nu înțeleg cum funcționează jocul. Indiferent de sportul pe care-l alegi explică-i ceea ce se întâmplă, strategia, tehnicile, regulile etc. Dacă-ți pune întrebări ai răbdare și răspunde-i, înseamnă că vrea să afle și e interesată.

Faceți sport împreună. Mergeți să jucați tenis sau baschet. Explicați-i regulile și cum funcționează jocul. Observând dificultatea jocului și înțelegându-l, îl va aprecia mai mult. Păstrează o atmosferă relaxată, destinsă.

Alege un sport în care femeile pot face performață. Sporturi precum handbalul, voleiul, bachetul au echipe feminine pe care partenera ta le-ar putea urmări și îndrăgi. De asemenea tenisul de câmp este un alt sport în care femeile excelează și la care avem și românce care-l practică la cel mai înalt nivel.

Nu exagera. Interesul ei către sport poate nu este la același nivel cu al tău. Așa că nu încerca s-o faci să urmărească fiecare meci cu tine. Ia-o ușurel. Sunt șanse mai mari să-și dorească să se uite cu tine dacă nu o presezi în fiecare zi cu asta.

Indiferent că v-ați cunoscut partenera la locul de muncă, pe un site de matrimoniale și dating sau prin intermediul cunoștințelor, este important să petreceți timp împreună. Amintește-i partenerei că urmărind sport împreună este o bună oportunitate de a face asta ceea ce constituie cheia unei relații sănătoase. Dacă nu ai pe cineva special în viața ta atunci mediul online te poate ajuta. Intră pe Placere.ro și caută persoane noi, compatibile cu tine.