Cum să refuzi pe un site de dating

1581

Intrând pe un site de dating se poate întâmpla să primim invitații la o întâlnire, la o cafea, la un film etc. și de la persoane pe care nu le considerăm compatibile cu noi. Cum procedăm să le refuzăm ? Iată mai jos câteva sfaturi:

Fii politicos. Gândește-te că a trebuit să-și facă curaj să te invite. Mulțumește-i celui care ți-a făcut invitația.

Fă-i un mic compliment. Poți să-i spui ceva ce-ți place la el/ea înainte de a refuza. Poți folosi o expresie de genul: „A fost foarte distractiv să comunic cu tine în perioada aceasta, dar…” sau „Foarte drăguț din partea ta că te-ai gândit la mine, dar…”.

Spune-i adevărul și motivează refuzul tău. Nu trebuie să fi nepoliticos și nici să jignești, doar să-i spui clar că nu ești interesat.

Nu accepta o întâlnire doar din dorința de a face pe plac celorlalți. Dacă nu ești interesat mai devreme sau mai târziu tot va trebui să refuzi. Nerefuzând din prima veți pierde doar timp amândoi.

Nu amâna răspunsul dacă ești sigur că nu te atrage persoana respectivă. Fii concis, politicos și ferm.

În cazul în care persoana refuzată devine nepoliticoasă nu trebuie să-i răspunzi cu aceeași monedă. Urează-i o zi frumoasă și folosește butonul „Blochează.”

Dacă nu ai deja cont, înscrie-te pe placere.ro și cunoaște oameni noi prin intermediul acestei frumoase comunități de dating online.