Cum să reacționezi când ești refuzat ?

2320

Respingerea joacă un rol important în toate mediile, inclusiv în dating-ul online. Cu toate acestea, accentul nu trebuie pus pe respingerea în sine, ci pe modul în care reacționați și vă reveniți după un refuz.

Un refuz poate avea ca efect o scădere a încrederii în propria persoană și poate provoca o durere interioară. Unele persoane pot suferi de scăderea puterii de concentrare în urma unui refuz, mai ales când vine vorba de sarcini ce țin de memoria pe termen scurt sau luarea unor decizii. Refuzul s-a dovedit, de asemenea, un contribuabil al furiei.

Dacă sunteți nou în dating-ul online, conștientizarea respingerii vă poate ajuta. Nu lăsați teama de refuz să vă afecteze socializarea cu ceilalți sau activitățile cotidiene, ci acceptați refuzul ca pe un fapt de viață. Mai jos vă oferim câteva sfaturi care vă pot ajuta în astfel de situații.

Ați fost refuzat ? Concentrați-vă asupra persoanelor din jurul dvs. Ați fost respins de o persoană, dar uitați-vă câte persoane apropiate aveți. Acestea vă vor oferi confortul psihologic necesar fără să vă dați seama.

Refuzul nu trebuie luat personal, mai ales când este vorba despre dating-ul online. Factorii principali ai unui refuz țin de regulă de dorințe individuale. Gândiți-vă la lucrurile care nu ar fi funționat. Oare exista chimie ? Existau aspecte ale vieții ei/lui personale despre care aveți rezerve ? Oare erați compatibili la personalitate ? De cele mai multe ori o respingere este cea mai bună variantă pentru ambele persoane, deci bucurați-vă că ați scăpat.

Când sunteți în mediul online este important să nu vă puneți toată nădejdea, concentrarea, dorințele, visele etc. într-o singură persoană, mai ales dacă încă nu ai cunoscut bine și personal persoana respectivă. Nu ridicați ștacheta așteptărilor prea sus. Ați fost refuzat de o persoană. Pe Plăcere.ro sunt o mulțime de utilizatori. Comunicați cu urmatoarea persoană care vă atrage atenția.

Nu renunțați. Cedarea este cea mai nepotrivită reacție. Sentimentul acela neplăcut după respingere poate crește dacă renunțați. Nu permiteți fricii de respingere să vă oprească. Cât de plictisitor ar fi un joc dacă ați știi că veți câștiga de fiecare dată ?!

Puneți-vă întrebarea “ Ce am de câștigat din asta? ” astfel încât să puteți învăța din refuzul respectiv. În loc să tolerați durerea provocată de refuz, transformați-o într-o posibilitate de autocreștere. Cu fiecare refuz veți devini tot mai buni la acest joc al dating-ului online.

Indiferent dacă aflați aspecte din viața dvs care necesită îmbunătățiri sau pur și simplu vă dați seama că refuzul nu este îngrozitor așa cum v-ați imaginat, respingerea poate fi un bun profesor. Utilizați respingerea ca pe o oportunitate de a avansa cu mai multă înțelepciune.

Așadar intrați pe Placere.ro, în această mare comunitate de dating online și cunoațeți oameni noi fără teamă. Succes !