Cum să pui punct relației online ?

1909

Există posibilitatea să întâlniți pe cineva online și, în pofida discuțiilor lungi prin mesaje, în viața reală să nu existe aceeași magie. Sunt și cazuri în care relația rămâne doar online. Dacă nu simțiți o conexiune puternică, cel mai probabil, veți dori să puneți punct relației.

Relația poate fi întreruptă fie printr-un mesaj, fie față în față. Dacă nu v-ați întâlnit în mediul offline sau dacă v-ați văzut de puține ori nu este necesară o întâlnire. Însă dacă relația este una mai serioasă ar trebui să luați în considerare o întâlnire directă.

Aveți și posibilitatea să opriți comunicarea dacă relația a fost doar online. Avantajul acestei abordări este că veți evita o situație incomodă. O puteți lua în considerare dacă nici dvs nici cealaltă persoană nu ați investit sentimente. Așteptați câteva zile fără să-i scrieți. Dacă vă va da mai multe mesaje în această perioadă este un semn că există implicare emoțională. În cazul unei relații mai serioase o simplă încetare a legăturii poate lăsa partenerul confuz și rănit. Poate o conversație ar fi mai potrivită.

Înainte de conversație gândiți-vă de ce nu doriți să continuați relația. Acest lucru vă va ajuta să vă exprimați mai bine sentimentele. Luați în considerare ce a mers prost sau de ce nu mai sunteți interesat de cealaltă persoană.

Când rupeți legătura pe un site de dating, fiți direcți și sinceri dar nu într-un mod brutal. Puteți introduce în conversație spre exemplu “M-am simțit bine să petrecem timpul împreună și ești o persoană deosebită, însă nu există acea scânteie pe care o caut”.

Încheiați relația într-o notă pozitivă. Puteți fi politicos și prietenos cu cineva chiar dacă nu sunteți romantic implicat. Urați-i succes pe viitor. Puteți spune ceva de genul “Am avut momente frumoase. Sper să găsești pe cineva mai compatibil.”

Fiți succinți. Atât în cazul relațiilor online cât și offline nu este necesar să înșirați o listă lungă de lucruri care nu au mers. Nu-i datorați celeilate persoane o explicație detaliată. Dacă ați simțit că vă doriți lucruri diferite, îi puteți spun asta.

Dacă cealaltă persoană este dezamăgită nu încercați s-o consolați. Odată ce le spuneți că nu sunteți interest opriți legătura cel puțin o perioadă. Continuând comunicarea după despărțire veți trimite involuntar semnale confuze. Dați-i timp celeilate persoane să înțeleagă că legătura romantic s-a terminat.  În cazul în care cealaltă persoană reacționează nepoliticos sau agresiv întrerupeți contactul și blocați utilizatorul respectiv.

Un sfârșit aduce un nou început. Continuați căutarea pe Placere.ro pentru a găsi persoana potrivită. Dacă nu aveți încă un cont pe site inscrieți-vă și alăturați-vă acestei mari comunități de dating online. Succes !