Cum să menții flacăra relației ?

1545

V-ați făcut cont pe Placere.ro și ați intrat în lumea dating-ului online? După ce ați cunoscut în această mare comunitate o persoană deosebită și ați început o relație este necesar ca această relație să fie întreținută. Pentru a face asta trebuie depus puțin efort, mai ales când vorbim despre relații la distanță. De aceea vă oferim câteva sfaturi pentru a menține vie flacăra relației  începută online.

Făceți-vă timp. Organizați-vă timpul în așa fel încât să puteți vorbi folosind chat-ul Placere.ro cel puțin o oră pe zi fără să vă afecteze munca sau activitățile dumneavoastră zilnice. În cazul relațiilor la distanță conversațiile online reprezintă echivalentul întâlnirilor. De aceea este important să evitați distragerile de atenție.

Trimiteți-i mesaje frumoase când nu se așteaptă să primească. Notați-vă când are evenimente importane și trimiteți-i mesaj pentru a ura succes sau de felicitare.

Faceți activități împreună. Spre exemplu participați la jocuri online, ascultați sau cântați melodia preferată împreună. Astfel de activități oferă senzația că sunteți împreună în pofida distanței.

Fiți romantici. Trimiteți cadouri persoanei dragi. În ziua de azi există firme de livrat flori care pot constitui o surpriză minunată.

Înainte să trimiteți un mesaj citiți-l cu atenție. Este important să nu rănim persoana dragă cu mesajul respectiv întrucât în mediul online este foarte ușor să scoatem pe cineva din viața noastră.

După ce relația prinde contur începeți să discutați despre posibilitatea unei întâlniri reale. Comunicați mult și încercați să vă cunoașteți cât mai bine. Astfel când vă veți și întâlni offline relația voastră va avea deja o bază solidă.

Încercați ca de fiecare dată când vorbiți să faceți conversația cât mai interesantă. O conversație plictisitoare scade interesul pentru relație. Încheiați voi conversația înainte să scadă intensitatea acesteia.

Sperăm ca aceste sfaturi să vă ajute în relația începută online pe Placere.ro. Mult succes !