Cum să-l seduci prin mesaje

11793

Ai cunoscut un bărbat pe un site de dating online și îți place atât de mult încât vrei să-l faci să te dorească. Distanța nu reprezintă un impediment. Poți să seduci un bărbat cu mesaje jucăușe și fierbinți și să-l vezi cum se atașează de tine. Pentru unele femei poate fi ușor, arta seducției fiind nativă în cazul lor. Însă în cazul multora sarcina poate fi grea întrucât intervine rușinea, nesiguranța și lipsa de inspirație. De aceea venim în ajutorul vostru și vă oferim câteva sfaturi care vă pot fi de folos.

Este esențial să fii echilibrată și să înclini mai mult spre sexy și flirt, decât spre vulgar. În felul acesta nici nu vor apărea situații jenante, iar pe de altă parte îi vei activa o stare seducătoare.

Mesajele cu tentă de flirt reprezintă un fel de preludiu. Ele creeză o tensiune sexuală și ajută la apariția unei dispoziții ce facilitează acțiunile viitoare. Iată cum poți seduce prin mesaje fără să dai semne de disperare.

Spune-i că te gândești la el. Dacă știe că te gândești la el sunt șanse mari ca și el să se gândească la tine, așa că spune-i asta. Îi poți scrie simplu “ ieri m-am gândit la tine “ sau dacă v-ați întâlnit deja îi poți spune “ m-am simțit foarte bine aseară, m-am tot gândit la tine de atunci“.

Să nu fi prea directă. Nu-i spune direct că vrei să-l săruți sau să petreceți noaptea împreună. Fă-l mai bine să te imagineze într-o ipostază sexy. Îi poți spune ceva de genul “ ce zi grea am avut, abia aștept să scap de haine și să mă bag în păturică“.

Joacă-te. Pune-l să-și folosească imaginația scriindu-i “imaginează-ți că suntem singuri într-o cabana la munte, ce-ai face? “.  Sau dacă urmează să luați cina împreună îl poți întreba ce vrea să faceți după masă. Sigur îi vei stârni astfel tot felul de idei.

Implică-l în alegeri sexy. Îi poți scrie “Mă gândeam să-mi cumpăr o lenjerie intimă nouă. Crezi că mătasa neagră ar da bine pe pielea mea?“ Cu singuranță în momentele respective va începe să te imagineze cu sau fără lenjerie.

Tachinează-l cu o poză. Alege o lenjerie sexy care te avantajează, creează un fundal romantic și incitant și trimite-i o poză cu tine. Nu-i trimite poze nud, ci doar sexy.

Folosește emoticoane. Când vrei să-l faci să-i fie dor de tine, dar nu ai imaginație ce să-i zici, folosește un emoticon. Să ai grijă să nu le folosești prea des totuși întrucât folosite excesiv pot avea un efect negativ.

Folosește-te de condițiile meteo. Dacă e frig îi poți spune “ uuuh, ce frig e! mi-ar plăcea să vii să mă încălzești “ sau dacă e foarte cald “ ce cald e. ar fi drăguț să facem o baie în piscină“.

Fă-l să te imagineze dezbrăcată. Îi poți scrie “ tocmai m-am întors de la jogging și mă duc să fac o baie fierbinte “.

O astfel de legătură închegată în mediul online va face ca lucrurile să decurgă mult mai bine atunci când vă întâlniți. Dacă nu ai găsit încă o persoană compatibilă cu care să începi o relație o poți căuta pe Placere.ro. Succes!