Cum să îți creezi un profil atractiv

2074

În căutarea perechii pe internet, prima impresie joacă un rol foarte important. Dacă profilul vostru este interesant oportunitățile de a trezi interesul cuiva sunt mai multe. Ce puteți face pentru a avea un profil atractiv și a atrage atenția diferitelor persoane? Foarte simplu: Fiți voi înșivă!

Cu cât profilul cuprinde mai multe informații despre voi, cu atât veți trezi interesul celor care intră pe Placere.ro pentru a-și găsi perechea. Atunci când completați profilul, cel mai bine este să oferiți detalii despre voi și să nu generalizați. În plus, este important să-l completați 100% și să-l actualizați din când în când.

Țineți cont de următoarele sfaturi pentru ca profilul vostru să fie mai atractiv pentru utilizatori:

Completați profilul 100%

Profilul completat 100% oferă informații utile despre voi și îi ajută pe ceilalți utilizatori să afle lucruri interesante. Profitați de această oportunitate!

Descrierea personală de la profil va determina un utilizator să se uite la profilul vostru și să ia decizia de a vă contacta. Dacă profilul vostru nu este complet sau este foarte general, veți pierde oportunitatea de a face o bună impresie.

Cei care fac parte din comunitatea noastră de dating online consideră că decizia de a lua legătura cu o anumită persoană este determinată de datele specifice din profilul său. Există persoane care nu vizitează profiluri care nu au fotografie.

Răspundeți oferind detalii

Odata ce intrați în dialog cu un utilizator care v-a stârnit interesul răspundeți la întebări detaliat. Întrebările cu privire la interesele, dorințele și hobby-urile voastre, nu vor fi interesante dacă la ele veți răspunde fără să oferiți prea multe detalii. Persoana cu care comunicați trebuie să aibă posibilitatea de a-și face o idee despre viața voastră sau să-și imagineze că face parte din ea.

Pentru a crea o bună impresie, trebuie să vă faceți timp pentru a răspunde detaliat. În plus, pentru a face comunicarea să fie cât mai atractivă, este bine să evitați răspunsurile standard.

Evitați răspunsurile cu caracter general

Încercați  este să vă diferențiați de restul utilizatorilor. De aceea, trebuie să evitați să dați răspunsuri generale. Descrieți exact ce așteptări aveți de la partener și ce tip de relație așteptați. Încercați ca răspunsurile voastre să atragă atenția persoanei cu care comunicați.

Imaginați-vă că un utilizator comunică cu dumneavoastră. Poate să-și facă o idee concretă despre voi? Dacă răspunsul este nu, investiți mai mult timp și efort pentru a vă personaliza profilul și a face dialogul cu persoana respectivă cât mai interesant.

Înainte de toate aveți grijă de profilul vostru

După ce v-ați completat profilul, verificați-l din când în când și încercați să-l actualizați. Există utilizatori care consideră că profilul trebuie actualizat cel puțin atunci când au loc schimbări importante. Este posibil ca interesele voastre să se schimbe sau să descoperiți lucruri noi despre voi. Prin urmare, este important să vă asigurați că informația de la profilul vostru este actualizată.

În acest fel, persoanele care intră pe Placere.ro, cea mai mare comunitate de matrimoniale din România, se pot convinge că sunteți utilizatori activi și că vă doriți cu adevărat să vă găsiți partenerul potrivit.

Mult noroc!