Cum să inviți o fată la întâlnire pe un site de dating

2224

Mulți bărbați au dificultăți când vine vorba să invite o fată în oraș la întâlnire. Chiar dacă ar trebui să fie o sarcină simplă, în realitate este uneori dificil de pus în practică. Citiți acest articol care vă va ajuta s-o faceți pe fata la care visați să vă accepte invitația.

Cucerește-o înainte s-o inviți. Este necesar ca ea să te vadă ca pe un om valoros, în așa fel încât să-și dorească ca tu s-o inviți undeva. Postează poze interesante, în care ești activ și ai ieșit bine. Adaugă puțin mister în conversație, fii încrezător în propriile forțe fără să pari arogant. Dă dovadă de bun simț și fii amuzant fără să te forțezi.

Fă-o să se simtă confortabil. Păstrează discuția într-o zonă lejeră, determin-o să zâmbească, să râdă. Dacă v-ați mai văzut apelează la ceva ce s-a întâmplat la ultima întâlnire. Dacă nu v-ați văzut pleacă de la un detaliu din profilul ei și construiește de acolo. Scopul este de a creea un lanț de vibrații pozitive care s-o relaxeze, să fie într-o stare bună înainte de a o invita.

Discută și flirtează. Lasă discuția să-și urmeze cursul. Când simți momentul potrivit îi poți face un mic compliment și poți filtra ușor. Simte-te bine, relaxat și fă-o și pe ea să se simtă la fel. Invitația trebuie să vină într-un punct culminant al discuției pe site-ul de dating. Utilizați acest timp pentru a ajunge la acel nivel înalt. Discuția poate dura în anumite cazuri mai multe zile sau chiar săptămâni în funcție de fiecare situație în parte. În acest caz urmărește să fii tu cel care încheie conversația dintr-o anumită zi înainte să se stingă focul discuției în așa fel încât să aștepte cu nerăbdare să te loghezi din nou.

Invitația propriu-zisă. Când simți că discuția este la cel mai înalt nivel atunci este momentul s-o inviți la întâlnire. Mulți bărbați așteaptă prea mult acest moment, alții se grăbesc și astfel șansele ca ea să accepte scap considerabil.  Încearcă ca această invitație să nu vină sub forma unei întrebări. Spuneți-i c-ar trebui să vă întâlniți la un moment dat și vedeți cum reacționează. Această întâlnire trebuie să vină ca ceva firesc. Dacă inițial nu e de acord continuă ca și cum nu s-a întâmplat nimic și vezi cum decurge discuția. În cazul în care acceptă stabiliți detaliile și termină conversația înainte ca aceasta să scadă în intensitate. În felul acesta ea va rămâne cu gândul la tine și va visa la viitoarea întâlnire.

Când să te retragi. Ce să faci dacă te refuză ? Oferă-i trei sugestii de lucruri pe care să le faceți împreună sau unde să vă întâlniți, în momente diferite pe care le consideri potrivite. Dacă nu este interesată de nicio variantă este clar că nu este interesată de o întâlnire și nu are rost să-ți pierzi timpul. Retrage-te elegant din conversație și caută o alta persoană compatibilă cu tine.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute și să-ți aducă întâlnirea cu persoana pe care o placi. Dacă nu ai încă un cont pe site, înscrie-te pe Placere.ro, intră în această mare comunitate de dating online și descoperă persoane noi. Succes!