Cum să începi o relație nouă

1692

O decepție în dragoste poate aduce puțină teamă și precauție când vine vorba de începerea unei relații noi. Există situații în care precauția este dusă la extrem și deși sentimentele există, le negați pentru a nu suferi din nou.

Sentimentele nu trebuie ignorate, mai ales atunci când sunt sincere și neinteresate. Dacă vă place de cineva nu trebuie să ascundeți acest lucru. Aveți mai jos câteva sfaturi pentru începerea unei noi relații:

Un site de dating vă oferă posibilitatea de a cunoaște multe persoane noi printre care sunt șanse mari să găsiți o persoană compatibilă cu dvs. Intrați pe placere.ro, cea mai mare comunitate de dating online din Romania. Aici veți descoperi multe persoane în căutarea perechii potrivite. Printre acestea puteți găsi partenerul potrivit pentru dvs, cel care vă poate face să simțiți din nou acel fior al dragostei.

După ce vă faceți cont site-ul nostru, să completați profilul cu infomații reale, să fiți sinceri și să începeți să căutați persoana ideală pentru voi. Navigați pe profilele celor care vă atrag. Când vă atrage cineva, trimiteți-i mesaj. Comunicați cu persoana respectivă pentru a descoperi dacă este persoana pe care o doriți alături. Discutați cu cât mai multe persoane până o descoperiți pe cea compatibilă cu dvs.

Discutând o perioadă vă veți da seama dacă sunteți sau nu compatibili. Dacă lucrurile merg bine puteți începe să discutați despre stabilirea unei întâlniri față în față. Nu trebuie să grăbiți lucrurile, dar nici să așteptați prea mult acest moment. Dacă nu sunteți siguri mai așteptați pentu a vă clarifica sentimentele. Limpeziți-vă mintea și dați-i timp inimii să se vindece, să uite și să ierte trecutul. Nefăcând  acest lucru, trecutul vă va da târcoale și vă veți răni atât pe voi, cât și pe noul partener.

Începeți să vă gândiți dacă atracția dintre voi este suficient de mare pentru a începe o nouă relație. Încercați să vă dați seama dacă această persoană este sinceră cu voi. Făcând o astfel de analiză puteți evita să fiți din nou răniți/rănite. Obsevați minusurile și plusurile persoanei întâlnite pe placere.ro punându-i tot felul de întrebări. Recunoașteți-vă temerile și încercați să le dominați pentru ca acestea să nu vă strice relația.

Încercați să construiți relația cu o bază solidă. Împărtășiți-i sentimente, gânduri, dar fără să dați detalii precise. Înaintați pas cu pas, nu faceți presiuni asupra voastră și nici nu lăsați cealaltă persoană să facă acest lucru. Important este să vă înțelegeți reciproc, să ajungeți la un acord, să stabiliți anumite reguli și să evoluați împreună. O relație reusită are nevoie de timp. Așteptați până sunteți siguri că doriți să treceți la următorul nivel. Spuneți-i asta partenerului, dacă vă iubește sincer va înțelege.

Faceți eforturi să cunoașteți în profunzime cealaltă persoană, pentru a vă da seama dacă merită să aveți o relație cu ea sau nu. De multe ori pierdem ființe minunate pentru că ne dorim persoana perfectă. Nu există persoană doar cu calități, fără defecte. Ceilalți nu trebuie să fie cum vreți voi. Cunoașteți-i, apoi evaluați-i. Nu uitați că fericirea dvs contează. Nu veți putea mulțumi pe toată lumea. Faceți ceea ce credeți de cuviință, spuneți ce simțiți și mergeți pe drumul pe care îl considerați potrivit.

Dacă nu aveți încă un cont pe site, înscrieți-vă pe placere.ro și profitați de oportunitatea de a cunoaște o persoană nouă pentru a putea începe o altă relație. Dați-vă o nouă șansă! Mult succes !