Cum să îmbunătățești intimitatea fizică cu partenerul

1411

Intimitatea fizică poate reprezenta o oportunitate de a-ți aprofunda afecțiunea și dragostea față de partener, dar poate fi și o sursă de stres întrucât în momentele intime suntem mai vulnerabili emoțional. Iată mai jos câteva sfaturi care te pot ajuta.

Acționați gradual. Există persoane care nu se simt confortabil să se exprime fizic cu partenerul. Începe cu lucruri mărunte dar pline de însemnătate arătând afecțiune gradual de la lucruri mici la unele mai mari. Sentimentele care însoțesc exprimarea fizică sunt de multe ori foarte puternice așa că nu vă grabiți, începeți ușor și pe măsură vă simțiți confortabili evoluați.

Participați la activități care necesită contactul fizic. Puteți să dansați, să faceți exerciții fizice împreună, să vă plimbați cu ski-jetul sau orice altă activitate care te poate ajuta să te simți comfortabil alături de partener.

Țineți-vă de mână. Deși poate părea un lucru nesimnificativ ținutul de mână poate avea o încărcătură emoțională deosebită, poate apropia partenerii și poate fi făcut oriunde.

Fii jucăuș și relaxat. Atingerile cu partenerul nu sunt doar o modalitate de a-ți arăta afecțiunea, dar sunt și un mod de a te simți bine și a petrece timp împreună, așa că fii jucăuș și relaxat.

Ai grijă de sănătate. Acest factor ajută viața în general, inclusiv relația de cuplu. Așa că ai grijă ce și cât mănânci, fă exerciții fizice și păstrează o igienă impecabilă.

Privește contactul intim dintre parteneri în mod corespunzător. Intimitatea fizică sub formă de sex nu reprezintă o competiție sau un sport, ci este cea mai sinceră expresie posibilă a iubirii dintre parteneri și o modalitate de a cimenta legătura dintre aceștia. Așadar trebuie să fie distractiv și relaxant, nu stresant.

Fii romantic. Gesturile romantice pot ajuta relația și favorizează intimitățile dintre parteneri. Aprinderea de lumânari, ciocnitul unui pahar de vin, privitul unui film îmbrățișați, un sărut pasional etc sunt gesturi mici, dar care au efect important. Discută deschis și cu dragoste cu partenerului, spune-i ce-ți place și nu uita să acorzi un timp semnificativ pentru preludiu.

Sperăm ca sfaturile de mai sus să te ajute și viața de cuplu să evolueze armonios. Dacă ești singur, îți poți găsi partenerul sau partenera pe un site de dating. Înscriete-te pe Placere.ro, socializează, distrează-te și caută persoane compatibile. Succes!