Cum să-i stârnești pofta iubitului

3455

În general apetitul sexual al bărbaților este mai ridicat și de aceea pentru parteneră este mai ușor de stârnit interesul intim. Însă sunt și situații în care acest lucru nu se întâmplă. Pentru astfel de situații și pentru a vă asigura ca seara va fi o plăcere atât pentru el cât și pentru ea vă oferim mai jos câteva sfaturi.

Apelează la mici gesturi romantice. La începutul relației bărbații fac tot felul de gesturi frumoase: îți deschid ușa, oferă flori, fac cinste cu cina etc. Dacă vei vrea ca astfel de gesturi să continue și în același timp și interesul intim să fie ridicat atunci mulțumește-i cu mici gesturi romantice în așa fel încât să se simtă apreciat. Sărută-l la momentul potrivit, mângâie-l într-un loc unde știi că-i place, așteaptă-l în dormitor într-o lenjerie sexy etc.

Îmbracă-te ușor provocator și aranjează-te. Dacă ieșiți în oraș aranjează-te să arăți cât mai bine în așa fel încât să nu-și ia ochii de pe tine. Când veți ajunge acasă probabil el va face primul pas. Dacă sunteți acasă poți încerca un desu sexy. Nu trece în extrema vulgară, ci doar sexy în așa fel încât el să te respecte și să te dorească în același timp.

Flirtează cu el. Fii sugestivă, spune-i că e sexy, mănâncă ceva într-o manieră provocatoare, linge tacticos lingurița etc.

Fii încrezătoare. Nimeni nu vrea să fie cu cineva nesigur pe propria frumusețe, pe propriile calități. Aranjată și încrezătoare îi vei stârni interesul cu siguranță.

Sărută-l. Provoacă-l și lasă-l pe el să facă primul pas. După aceea sărută-l exact în modul în care îți dorești tu să fii sărutată. În felul acesta el va acționa în consecință, va face ce-ți dorești și va deține și controlul pe care și-l dorește orice bărbat.

Lasă-l să conducă sub îndrumarea ta. Când ești pregătită pentru mai multe atingeri folosește limbajul trupului și arată-i asta. Îi poți lua chiar mâna și s-o pui unde-ți dorești.

Scoate sunete. Dacă-ți place ceea ce face nu trebuie să-i spui asta cu subiect și predicat. Poți scoate un simplu “Mmmmmmm”. Dacă-ți dorești să-ți vorbească ușor vulgar începe tu ca să știe că este în regulă.

Scoate-ți hainele într-o manieră provocatoare. Când încearcă să-ți scoată hainele, dacă vrei să-l provoci și mai mult, nu-l lăsa, scoate-le singură într-o manieră sexy. Respinge-l ușor când încearcă să te atingă, tachinează-l în așa fel încât să te dorească mai tare. Nu ceda prea ușor, dar nici nu aștepta să treacă magia momentului. Când intensitatea e mai mare apropiați-vă și totul va decurge de la sine.

Aceste sfaturi te pot ajuta ca serile alături de persoana iubită să fie mai frumoase. Fiecare își cunoaște bine partenerului. Adaptați-le în funcție de personalitatea și de dorințele persoanei dragi în ala fel încât actul de iubire să fie la intensitate ridicată. Dacă ești singură nu te întrista. Intră pe Placere.ro. În această mare comunitate de dating online poți cunoaște oameni noi, poți lega prietenii și de ce nu îți poți găsi chiar jumătatea. Succes!