Cum să-i stârnești apetitul intim partenerei

1951

Ai o dispoziție deosebită pentru o relație intimă și patenera nu pare să prezinte același interes ? Vrei s-o faci și pe ea să simtă la fel ? Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens.

Fii puțin romantic. O cină în oraș sau un film sunt binevenite, dar secretul constă în modul în care o tratezi. Ascult-o. Întreab-o despre cum a fost ziua ei, despre subiectul ei favorit etc. Fă-i un compliment sincer despre cum arată sau despre cum e îmbrăcată. Fă-o să se simtă apreciată.

Flirtează cu ea. Folosește comentarii sugestive, subtile sau directe, inserate în conversație în așa fel încât să se simtă dorită.

Fii încrezător. Femeile preferă întotdeauna bărbații încrezători, nu pe cei nesiguri pe ei. Dacă nu ești o fire foarte încrezătoare fă exerciții în acest sens și vei deveni. Cu siguranță te va ajuta.

Sărut-o. Când consideri că este momentul potrivit, sărut-o. Pune pasiune, tachineaz-o. Fii atent la reacțiile ei și acționează în consecință. Dacă vezi că-și dorește să meargă mai departe continuă, dacă nu mai ai puțină răbdare.

Atinge-o. Mângâie-o ușor acordând atenție mai întâi zonelor erogene secundare. Treceți mâna prin părul ei și trage-o spre tine. Sărut-o ceva mai intens. Acordă atenție gâtului, umerilor și brațelor.

Vorbește cu ea. Spune-i cât de mult îți place să fii cu ea, că îți place cum te sărută, cum arată, cum miroase. Fă-o să realizeze că și ea te face să te simți bine.

Continuă cu atingerile. Coapsele interioare sunt zone destul de sensibile, iar atunci când sunt mângâiate și sărutate pot face lucrurile să se încingă. Explorează-i corpul treptat pe măsura ce observi că-și dorește asta. Folosește limbajul trupului pentru ați exprima dorința.

Scoate-i hainele ușor și repetă pașii anteriori.  Cel mai probabil până acum și ea fierbe de nerăbdare, așa că lucrurile ar trebui să decurgă de la sine de acum. Atenție mare la reacțiile și dorințele ei în așa fel încât să faceți dragoste, nu să fie ceva forțat.

Sperăm ca aceste sfaturi să-ți fie de ajutor și să ai parte de o seară deosebită alături de partenera ta. Dacă ești încă singur un site de dating online te poate ajuta. Pe Placere.ro poți găsi pe cineva compatibil cu tine. Succes!