Cum să-i pregătești partenerului micul dejun la pat

1696

Să-i aduci partenerului micul dejun în pat este un gen frumos, romantic și distractiv în același timp. Iată mai jos câteva sfaturi care pot face acest gest cu totul special.

Alege o măsuță/tavă potrivită. Este bine ca tava să aibă marginile puțin înălțate în așa fel încât să nu cadă mâncarea și să murdărească patul. Există măsuțe și tăvi speciale, însă dacă nu ai improvizează, poți folosi măsuța pentru laptop de exemplu.

Nu trezi partenerul. Dacă partenerul încă doarme încearcă să nu faci gălăgie și mișcă-te repejor în așa fel încât să termini până se trezește și să-i faci o surpriză.

Ai grijă cu lichidele. Este important ca lichidele să nu se verse. Când pui apa, sucul sau mai ales cafeaua pentru că este fierbinte, nu umple tot recipientul. Pune trei sferturi sau chiar jumătate să nu ai surprize neplăcute.

Nu uita de estetică. Aranjează mâncarea și băutura în așa fel încât să arate frumos. Pune pe masă o floare sau petale de trandafir și lasă-i și un bilețel cu un mesaj de dragoste sau amuzant.

Creează atmosferă. Dă drumul ușor la o muzică adecvată, aprinde o lumânare sau un bețisor parfumat, deschide geamul să intre aer curat și rămâi să stați de vorbă în timpul micului dejun.

Strânge masa. Ca sarcină să fie finalizată după ce termină de mâncat fă curat.

Cu siguranță partenerul tău se va bucura și acest mic efort va ajuta la consolidarea relației voastre. Dacă ești singur îți poți face ție însuți surpriza respectivă. Fă-ți micul dejun și servește-l în pat într-o atmosferă deosebită. După aceea, pentru a cunoaște persoane noi îți poți face cont pe un site de dating unde să socializezi, să te distrezi și de ce nu să întâlnești persoana potrivită.