Cum să-i ceri iertare iubitei

2938

Ai făcut ceva sau i-ai spus ceva care a supărat-o ? Este relația voastră în pericol să se destrame din această cauză? Îți dorești să-i spui că-ți pare rău dar nu prea știi cum să faci asta ? Dacă vrei să-i ceri iertare și o vrei înapoi, iată mai jos câteva sfaturi care te pot ajuta în acest sens.

Gândește-te la fondul problemei și la ceea ce vrei să-i spui. Oricine poate spune că-i pare rău, dar nu oricine și crede ceea ce spune și nu vine cu o soluție pentru rezolvarea problemei. Cel mai probabil ea se așteaptă să vorbiți despre asta, așa că gândește-te la motivele care au dus la ceea ce ai făcut și la un plan de rezolvare a situației în așa fel încât pe viitor nici unul din voi să nu mai suferiți.

Spune-i că îți pare rău. Nu încerca să eviți cuvintele respective. Cel mai probabil iubita ta iși dorește să audă de la tine asta.

Explică-i cu calm motivele care au dus la comportamentul tău. Dacă te-ai gândit deja la fondul problemei atunci ar trebui să știi deja care sunt motivele respective și ce poți face pe viitor. Tonul calm și iubitor ajută la aplanarea conflictului.

Oferă-i posibilitatea să-ți răspundă.  Las-o să te întrebe ce are pe suflet și răspunde-i sincer. Ascultă-i supărările, dezamăgirea și nervozitatea. Las-o să se descarce.

Oferă-i timp. Spune-i că-i acorzi timp dacă are nevoie. La sfârșit spune-i încă o dată că-ți pare rău și retrage-te ușor dacă asta își dorește. Respectă-i deciziile.

Folosește și alte metode. Dacă încă nu te-a iertat după discuția purtată încearcă să-i ceri iertare și non-verbal, prin modul de a te comporta. Oferă-i un buchet de flori, bomboane, scrie-i un mesaj frumos etc.

Dacă te iubește cel mai probabil te va ierta și veți continua relația fiind acum mai sudați. Dacă este hotărâtă și nu-și mai dorește o relație cu tine mergi mai departe. Ia o pauză, iar după aceea cunoaște femei noi, poate chiar pe un site de dating online. Înscrie-te pe Placere.ro, socializează și poate vei cunoaște persoana potrivita pentru tine. Succes!