Cum să gestionezi relația cu o femeie mai mare de vârsta

3065

Ai început o relație cu o femeie mai în vârsta decât tine, ești plin de entuziasm, dar ți-e și puțin teamă că această diferență vă poate afecta relația. Dragostea nu are vârsta, așa că relaxează-te și bucură-te de această relație exact cum ai proceda și cu cineva de vârsta ta. Iată și câteva sfaturi care te pot ajuta.

Fii independent. Femeile cu experiență nu-și doresc lângă ele doar un accesoriu care să le urmărească la fiecare pas. Ci iși doresc un bărbat care să emane putere, care să aibe propriile interese și idealuri, proprii prieteni etc.

Fii încrezător. Încrederea în propria persoană este o calitate esențială atunci când ai o relație cu o femeie, mai ales una cu experiență. Învață să te iubești și să emani încredere în tine. Nu spune lucruri urâte despre tine, concentrează-te pe calități și caută întotdeauna să te perfecționezi. Când apare o provocare nouă accept-o cu entuziasm. Chiar dacă nu ești o fire încrezătoare în propria persoană, lucrează la acest aspect și ușor ușor vei evolua.

N-o lăsa să te controleze. N-o lăsa pe ea să ia toate deciziile doar pentru faptul că este mai mare decât tine. Vino și tu cu idei despre unde să luați cina, unde să mergeți în vacanță ce să faceți împreună etc. Nu trebuie să fie neapărat lucruri mari, dar este necesar să preiei și tu inițiativa.

Nu da importanță vârstei. Dacă vrei ca relația să fie una armonioasă nu face mare tam-tam că este mai mare decât tine. Sunt persoane care se pot simți jignite dacă aduci în discuție vârsta, iar pe tine te poate face să pari nesigur pe tine. Fii plin de energie și pozitiv în așa fel încât ea să simtă avantajele de a avea o relație cu cineva mai tânăr.

Fii matur. Pe lângă avantajele tinereții încearcă să emani maturitate în gândire. Nu vei vrea să creadă că are o relație cu o persoană copilăroasă. Încearcă să eviți să te plângi din cauza unor lucruri mărunte, nu te enerva sau supăra prea tare când lucrurile nu merg cum îți dorești și evită obiceiuri copilărești cum ar fi rosul unghiilor.

Lasă-i timp doar pentru ea. Este necesar să întelegi că este o persoană matură care are propria viață și oferă-i timp doar pentru ea. Astfel nu o vei sufoca și vei avea și tu timp doar pentru tine.

Arată un interes real asupra personalității ei. Dacă vrei ca relația să dureze este necesar să o cunoști cu adevărat ca persoană. Fă un efort în acest sens și nu uita că vârsta este doar un număr. Lasă telefonul când sunteți împreună, ascultă și bucură-te de prezența ei. Fă-i complimente care au legătură cu personalitatea, cu simțul umorului etc.

După o perioadă îți vei da seama dacă sunteți cu adevărat compatibili sau dacă singurul lucru interesant în relația voastră este diferența de vârstă. Dacă observi că nu sunteți pe aceeași lungime de undă mai bine mergi mai departe, caută pe cineva compatibil cu tine și las-o si pe ea să cunoască persoane noi. Un site de dating poate fi soluția pentru amândoi în acest caz. Dacă lucrurile merg bine atunci nu lăsa vârsta să îți afecteze relația, mergeți înainte împreună și dezvoltați o relație armonioasă. Succes!