Cum să fii sexy

2111

A fi sexy nu înseamnă același lucru pentru toată lumea, de aceea nu există o singură cale spre acest ideal. Mulți gândesc în mod eronat că pentru a fi sexy trebuie să ai corp de fotomodel. Fals! Cel mai important aspect este încrederea. Încrederea în propria persoană manifestată prin limbajul trupului, stil și personalitate te poate ajuta în această privință. Iată mai jos câteva sfaturi prin care să te simți și să fii sexy.

Privește interlocutorul în ochi. Contactul vizual arată celorlați că ai încredere în tine chiar dacă nu întotdeauna este așa. Când vorbești cu cineva și îți expui punctul de vedere privește-l în ochi.

Atinge ușor persoana cu care vorbești. Când vorbești cu cineva atinge-l ușor pe mână sau pe umăr când situația permite asta și când ești sigură că persoanei respective îi va face plăcere c-o atingi. Astfel va părea că ai mai multă încredere în tine, vei arăta că ești cu adevărat interesată de discuție și de persoana respectivă și vei deveni astfel mai dorită.  

Mergi mai încet. Mergi puțin mai încet și accentuează-ți mișcările corpului și gesturile. Poartă-te de parcă ai avea tot timpul din lume și te bucuri doar să fii tu însăți.

Zâmbește mai des. Zâmbetul îți luminează fața și te face mai atrăgătoare.

Păstrează o igienă impecabilă. O persoană curată și care miroase mereu frumos cu siguranță va fi mai atrăgătoare și sexy așa că ai mare grijă la acest aspect.

Ai grijă la modul în care arăți. Nimeni nu are un corp perfect, asta nu înseamnă că nu poți fi sexy. Alege-ți hainele în așa fel încât să-ți pui în evidență calitățile și micile defecte să fie ascunse. Alege o coafiură care să te avantajeze. Ai grijă de pielea ta folosind creme de calitate și nu uita să ai mereu unghiile impecabile.

Fă-ți o garderobă în care să te simți bine. Nu ai nevoie de cele mai scumpe haine ca să te simți minunat. Probează hainele din șifonier și scapă de cele care nu te fac să te simți specială. Când îți cumperi haine noi cumpără-le doar pe cele care te fac să te simți atractivă.

Alege un parfum special. Alege un parfum deosebit care se potrivește cu personalitatea ta. Folosește-l zilnic în așa fel încât ceilalți să-l asocieze cu tine. Nu-l folosi în exces, ci într-un mod elegant, finuț.

Încearcă lucruri noi. Curajul te face să fii sexy. Așadar nu-și fie teamă să ieși din zona de confort din când în când. Încearcă ceva nou cum ar fi să mergi cu atv-ul, să urci pe munte, să patinezi, să faci un sport nautic etc.

Citește și informează-te. A fi sexy nu se referă doar la cum arăți, inteligența și cunoștințele sunt o parte importantă pentru a fi sexy. Dezvoltă-ți inteligența învățând constant lucruri noi. Nu-ți fie teamă să-ți arăți cunoștințele și modul de gândire.

Dezvoltă-ți simțul umorului și fii pozitiv. O persoană cu un simț al umorului finuț și dezvoltat este mai atrăgătoare. Urmărește seriale de comedie și stand up pentru a-ți dezvolta această zonă.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute să te simți mai bine în propria piele, să fii încrezătoare în tine și sexy. Important este să exersezi și să te distrezi făcând asta. Fă-ți cont pe un site de dating online, cunoaște oameni noi, exersează să fii sexy și socializează.