Cum să fi misterios în relația cu femeile

2633

Oamenii, prin natura lor, sunt curioși și de aceea persoanele misterioase sunt mult mai atrăgătoare. În momentul în care persoanele din jurul tău sunt nevoite să-și folosească imaginația pentru a umple lipsurile de informații în ceea ce te privește, în mod natural vor dori să te cunoască pentru a vedea dacă ceea ce și-au imaginat este sau nu adevărat. Chiar dacă nu ești o fire misterioasă în mod nativ, îți oferim câteva sfaturi care te pot ajuta să fi misterios în relația cu femeile. 

Nu dezvălui prea multe lucruri despre tine. Când vorbești cu cineva nu-i spune absolut totul despre tine. Oferă informații puține, lasă goluri pe care ea să-și dorească să le umple, să-și folosească imaginația, să pună întrebări și în timp să te cunoască.

Nu fi mereu disponibil. Dacă ești mereu disponibil poți părea puțin disperat sau că nu ai ceva important de făcut și cu siguranță nu vei părea misterios. Întâlnește-te cu ea ocazional, după programul tău. Astfel întâlnirea va deveni ca o recompensă. Nu o bombarda cu mesaje, iar atunci când îți scrie nu-i răspunde imediat.

Privește-o în ochi. Încrederea în propria persoană te ajută să pari misterios. Când privești interlocutorul în ochi emani încredere în tine. De asemnea contactul vizual îi va transmite că ești interesat de persoana ei. Ai grijă însă să nu exagerezi în așa fel încât să nu pari ciudat sau intimidant.

Studiază câteva teme care te pasionează. Faptul că nu vrei să vorbești prea mult despre tine nu înseamnă că nu trebuie să vorbești deloc. Învață și informează-te despre anumite subiecte care te interesează în așa fel încât atunci când este necesar, să duci discuția în direcția respectivă și să poți argumenta și discuta pe larg pe acea temă.

Pune-i întrebări despre ea. Punându-i întrebări despre ea câștigi pe mai multe planuri: nu vei fi nevoit să vorbești prea mult despre tine, îi va arăta că ești interesat de persoana ei și îi va da ocazia să vorbească despre ea lucru adorat de majoritatea femeilor.

Fii liniștit. Persoanele agitate care sunt mereu în centrul atenției nu lasă prea mult imaginația celorlați să lucreze și astfel nu pot fi misterioase. Pentru a fi atractiv și misterios fii calm, serios și echilibrat.

Fii imprevizibil. Făcând lucruri la care lumea nu se așteaptă te ajută să fi misterios. Nu trebuie să faci ceva ieșit din comun, ci doar din când în când să ieși din rutină. Astfel vei demonstra că nu ești deja ca o carte citită, ci există încă secrete și lucruri care ea poate descoperi la tine.

Să fi misterios este un aspect la care se poate lucra și la care în timp te poți perfecționa. Fă-ți cont pe un site de dating, cunoaște persoane noi cu care poți socializa și cu care poți fi misterios. Cine știe poate astfel îți vei găsi și jumătatea. Succes!