Cum să faci un bărbat gelos

6943

Fie că vor să-l atragă sau au alte motive, multe femei vor să facă un bărbat gelos, dar nu știu cum. Iată mai jos câteva trucuri care vă pot fi de folos.

Asigură-te că are sentimente față de tine. Gelozia funcționează doar dacă bărbatul respectiv are sentimente sau cel puțin este atras de tine. Dacă nu este deloc interesat atunci va fi foarte greu să apară gelozia. Partea bună este că aproape orice bărbat cu care ai ieșit sau cu care ai flirtat este interesat.

Aranjează-te. Dacă vrei să-l faci gelos trebuie să te ateranjezi în așa fel încât să arăți impecabil, să fii cea mai bună variantă a ta. Ai grijă de corpul tău, de coafiură și de hainele pe care le porți.

Lasă-l să vadă că ești fericită. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să te distrezi, să te plimbi și să te simți bine fără persoana pe care dorești s-o faci geloasă. Poți să râzi cu prietenii, să dansezi cu alte persoane la o petrece, să postezi pe rețelele sociale poze din plimbări etc. Încearcă să pară că nu te gândești deloc la el.

Flirtează și ieși la întâlniri. Majoritatea bărbaților sunt competitivi și dacă văd ca alte persoane sunt interesate de tine cu siguranță le va stârni și lor interesul și gelozia. Flirtează cu alte persoane în așa fel încât să pară natural și el să afle sau să te vadă. Nu exagera să nu se prindă sau să nu te considere ușuratică. Ieși la întâlniri cu alți bărbați și distrează-te.

Petrece timp cu prietenii tăi bărbați. Chiar dacă nu mergi la întâlniri simplu fapt că petreci mult timp cu persoane de sex masculin îl va face gelos. Fie că ieși în oraș cu prietenii tăi sau iei cina cu colegii de muncă va funcționa.

Folosește rețelele sociale. Postează poze sau dă ceck-inuri din locuri interesante unde se vede că te simți bine. Nu posta prea des întrucât va crede că nu ai viață deloc în afara internetului. De două sau de trei ori pe săptămână e suficient. Caută pe un site de dating online bărbați sau cupluri noi cu care să socializezi.

Vorbește despre alți bărbați în preajma lui. Ai grijă să nu fie prea evident și nici prea des. Adu în discuție alți băieți doar atunci când contextul îți permite și în așa fel încât să pară firesc. Dacă trebuie să vorbești cu el fă-o scurt, la subiect și după aceea retrage-te.

Nu exagera și nu trece pragul spre nesimțire. Procesul de a face un bărbat gelos presupune să nu fi cea mai cunsecade persoană cu el, dar nu duce lucrurile prea departe, nu exagera. Puțin flirt și creearea unei gelozii la început este în regulă, dar dacă duci lucrurile prea departe tipul va crede că nu ești interesată de el, că nu ești o persoană bună sau că ești genul de fată care acceptă orice bărbat.

Dacă ajungeți să fiți împreună în final atunci vă dorim o relație frumoasă. Dacă nu ajungeți împreună și vrei să cunoști persoane noi fă-ți cont pe Placere.ro, socializează și distrează-te.