Cum să devii mai mult decât prieten

2307

Ai cunoscut o fată pe un site de dating, v-ați cunoscut și ați devenit apropiați, însă din păcate ai intrat în „friend zone”. Indicat este să nu ajungi în această situație, însă dacă inevitabilul s-a produs atunci îți oferim câteva sfaturi pentru ca ea să te poată vedea ca pe un potențial partener și nu doar ca pe un amic.

Îndepărtează-te puțin. Este un lucru greu de realizat atunci când îți place mult de cineva, însă este necesar dacă vrei să ieși din zona prieteniei. Pentru ca ea să te vadă într-o lumină diferită trebuie să te îndepărtezi de ea o perioadă ca s-o luați de la început când începeți din nou să vă întâlniți.

Redu contactul la minim pentru cel puțin 3-4 săptămâni. Intră mai rar în mediul online dacă acolo vorbiți. Fii politicos când o vezi, dar nu petrece timp cu ea, nu te implica în discuții telefonice lungi, nu te duce la întâlnire și răspunde-i la mesaje scurt și la obiect.

Dacă te întreabă de ce ești așa distant, spune că ești într-o perioadă în care îți reorganizezi prioritățile. Spune-i că nu ai ceva personal cu ea, ci că lucrezi la îndeplinirea unor obiective în alte zone ale vieții tale. Majoritatea femeilor sunt atrase de un bărbat motivat și ambițios. De aceea, chiar dacă va fi puțin deranjată, acesta este un răspuns bun pe care i-l poți da.

Folosește timpul economisit pentru auto-îmbunătățire. Mărește-ți stima de sine printr-o îngrijire mai riguroasă a propriului corp. Folosește creme pentru piele, încearcă o coafiură noua, folosește un parfum nou etc.

Femeile sunt atrase de bărbați care par a-și controla propria viață. Dacă există un aspect al vieții tale pe care nu-l controlezi, indifent că e vorba de carieră, educație, finanțe etc, acum este momentul să faceți ceva în privința asta. Te vei simți astfel mai încrezător și vei deveni mai dezirabil.

Caută-ți un hobby nou. Dacă există vreun sport pe care mereu ai vrut să-l încerci sau să citești și să te informezi despre un anumit subiect acum este momentul. Activitățile din afara locului de muncă fac o persoană mai interesantă.

Poți deveni o variantă mai bună a ta, cu o mai mare încredere în tine ceea ce este foarte important indiferent daca ea va fi sau nu interesată în cele din urmă. Ține minte că nu faci asta pentru ea, ci o faci pentru tine, ca tu să te simți în cea mai bună formă a ta.

Fă o nouă primă impresie. După această perioadă în care ai stat departe ai ocazia să faci o nouă impresie în momentul în care te vezi cu ea și ea te poate vedea într-o lumină nouă. Când vă vedeți aranjează-te în așa fel încât să arăți imprecabil și fii încrezător. Flirtează cu ea, uite-te în ochii ei, fă-i un compliment etc în așa fel încât să se vadă clar intențiile tale. Fă-o să se simtă specială, dar fără să te denigrezi pe tine.

Învață să spui “nu”. Nu-ți arăta disponibilitatea oricând dorește ea, fă-o să lucreze puțin pentru a te vedea. Dacă te invită să faceți ceva ce pare a intra în categoria “fiend zone”, spune-i că ești ocupat și că puteți lua sâmbătă cina împreună spre exemplu.

Nu pierde timpul. După ce ați reluat legătura nu aștepta prea mult până să-ți dezvălui intențiile. Invit-o la o întâlnire care este fără îndoială romantică în așa fel încât să înțeleagă ideea. Ține-o de mână și spune-i că-ți dorești mai mult de la relația voastră într-o manieră încrezătoare. Explică-i că-i vei accepta decizia indiferent care va fi ea, dar că nu vei putea să fi doar prieten.

Acceptă decizia. Dacă spune da atunci felicitări și să ai o relație armonioasă! Dacă spune nu atunci retrage-te cu grație. Sunt o mulțime de femeie care cu siguranță te vor aprecia la adevărata valoare și care-și doresc o relație cu tine. Intră pe Placere.ro și caută persoane noi compatibile cu tine, fii încrezător și optimist. Succes!