Cum să cucerești o femeie online

4974

Există bărbați care nu reușesc să cucerească femei online. Aceasta se datorează în mare măsură modului în care le abordează și cum își completează profilul pe site. Puteți să învățați să încântați femeile cu abilitățile de chat online, să se simtă atrase și să-și dorească să vă întâlnească.

Înainte de a aborda potențiale partenere asigurați-vă că profilul dvs este interesant și captivant. Postează poze interesante. Femeile sunt atrase de persoanele active, așa că postați poze în care faceți ceva (jucați tenis, sunteți la piscină, la teatru, la munte etc). Schimbă pozele periodic ca să atragi atenția asupra profilului tău. Adaugă o scurtă descriere. Fii onesc și scrie ceva interesant despre tine în așa fel încât să ieși din tiparul celorlați bărbați cu care ești practic concurent.

Acum că ai tot profilul completat urmează partea cea mai distractivă. Navighează pe profilele celorlați utilizatori și vezi cine îți atrage atenția. Când vezi pe cineva care îți place citește-i mai întâi profilul și după aceea scrie-i un mesaj.

Comunică cu mai multe femei. E greu să știi de la început cu cine ești compatibil și cu cine nu. Scrie-le tuturor celor care te-au atras și vorbește cu ele. Pe parcus vei face o selecție, până atunci distrează și exersează să comunici pe un site de dating.

Îi poți adresa o întrebare legată de profilul ei în așa fel încât să vada ca ești interesat de persoana ei și că nu ești superficial. Fă-i un compliment, de preferat nu despre aspectul ei fizic. Scrie-i ceva legat de poza de profil sau de descriere și tachineaz-o ușor.

Nu-i spune c-o placi și nu-i face declarații de dragoste. Dacă ai contactat-o este clar c-o placi. Dacă-i mai și spui cu subiect și predicat poți da senzația de disperare sau nesiguranță. Vrei să transmiți exact opusul, că ești sigur pe tine, puternic și misterios.

Filtrează ușor, dar fără să intri într-o zonă vulgară. Fă-o să vorbească despre ea, pune-i întrebări și păstrează discuția interesantă. Păstrează o notă de mister despre tine. Înainte ca intensitatea discuției să scadă fii tu cel care încheie conversația. Astfel va aștepta cu nerăbdare momentul în care intri iar online să vorbească cu tine.

Dacă totul merge bine și vezi că este interesată de tine începe să vorbiți despre o întâlnire. Nu te grăbi să-i propui asta, dar nici nu aștepta la nesfârșit.

Dacă observi că nu este interesată nu are rost să insiști. Sunt o mulțime de femei online, vorbește cu următoarea.

Intră acum pe cea mai mare comunitate de dating online, Placere.ro. Aici ai posibilitatea să cunoști oameni noi, să discuți pe chat cu aceștia, să legați prietenii sau să stabiliți relații care vă pot împlini.