Cum să continui conversația online ?

3291

Ai spart gheața și ai trecut de pasul uneori dificil al primului mesaj pe un site de dating. I-ai scris, ți-a răspuns, ce urmează acum ?

Este dificil să menți o conversație cu o persoană pe care încă nu o cunoști și care nu se află în fața ta. Vrei pe de o parte să fii amuzant, interesant și să flirtezi, iar pe de altă parte vrei să pari serios, inteligent și de încredere.

Pune întrebări. Majoritatea oamenilor le place să vorbească despre ei însiși. Oferă-i partenerului de dialog șansa să vorbească despre el, să se laude puțin. Citește-i înainte profilul în așa fel încât întrebările să fie focusate pe zonele de interes ale partenerului de discuție. Pune întrebări simple și menține conversația degajată. Cu cât primești răspunsuri mai dezvoltate cu atât ai material de unde să continui.

Modul în care îți răspunde și cum decurge conversația este un bun indicator pentru a stabili dacă sunteți compatibili. Dacă răspunsurile sunt complexe și îți pune și întrebări atunci este clar că este interesată. Dacă nu atunci poate este mai bine să încerci cu altcineva. Pe Placere.ro este un număr mare de utilizatori. Caută pe cineva compatibil cu tine.

Fii amuzant, nu este un interview de angajare. Începe să filtrezi ușor. În mediul online partenerul nu vă poate vedea așa că nu vă grăbiți să duceți discuția într-o zonă erotică. Vulgaritatea poate ucide conversația cu o persoană posibil compatibilă.

Fii sincer. Când comunici pe un site de dating este ușor să exagerezi pentru a părea mai interesant. Nu o face! Dacă relația va decurge bine adevărul va ieși la iveală și atunci poți pierde persoana respectivă. Pe de altă parte, este uman să ai și defecte. Un defect poate fi dezvăluit printr-o glumă. Astfel îi va fi mai ușor să vorbească despre defectele ei și la o viitoare întâlnire nu vei avea surprize neplăcute.

Gășește momentul potrivit pentru întâlnirea reală. Dacă merge bine conversația online începe să te gândești la posibilitatea unei întâlniri față în față. Nu te grăbi, însă nici nu aștepta prea mult. Dacă încerci prea devreme poți întâmpina un refuz întrucât nu vă cunoașteți mai deloc. Pe de altă parte dacă aștepți prea mult intensitatea legăturii poate să scadă.

Dacă nu ai încă un cont pe site, înscrie-te pe Placere.ro și începe și tu să cunoști persoane noi.