Cum să comunici pe un site de dating

2277

În pofida faptului că relațiile începute pe internet devin pe zi ce trece mai populare, este încă dificil să se stabilească o legatură puternică între două persoane pe această cale. Ca și în mediul offline, cheia de a cunoaște oameni noi online este comunicarea cu onestitate.

Caută persoane compatibile cu tine

Studiile recente arată că cele mai multe relații reușite începute online sunt cele între persoane asemănătoare, cu aceleași preferințe. Când navighezi pe profilele altor utilizatori focusează-ți atenția asupra persoanelor cu interese asemănătoare cu ale tale. De asemenea uite-te la pozele postate. Acestea pot spune multe despre personalitea unei persoane.

Trimiterea primului mesaj

În majoritatea situațiilor, când întâlnești pe cineva în mediul offline nu ști cum să începi discuția. Când ești pe un site de dating precum placere.ro, avantajul este că nu ești presat de timp și nici nu ai motive de timiditate. După ce saluți politicos, poți începe cu o întrebare legată de profilul utilizatorului respectiv. Poți face o glumă să vezi dacă persoana respectivă are același simț al umorului cu al tău sau îi poți adresa o întrebare provocatoare. Evită remarcile de natură sexuală. Acestea pot părea agresive și vor îndepărta persoana cu care comunici.

Continuarea discuției

Află ce hobby-uri comune aveți și discută despre acestea. Îi poți face complimente, însă de preferat nu despre aspectul fizic. Fă-i un compliment despre interesele pe care le are, astfel persoana respectivă va vedea că vrei să o cunoști mai bine. Evită subiectele legate de religie, politică sau alte subiecte sensibile până nu ajungeți să vă cunoșteți.

Fii sincer/ă când răspunzi la întrebări și fii optimist. Persoanele optimiste și pline de viață sunt mai atrăgătoare. Nu oferi, însă, informații personale cum ar fi număr de telefon, loc de muncă etc decât atunci când ai ajuns să vă cunoșteți mai bine și ești sigur că vrei asta.

Fii optimist. Menținerea unei atitudini pozitive va oferi oamenilor o opinie general bună despre tine și îi vor face să dorească să comunice în continuare.

În cazul în care constați că nu ești compatibil cu persoana cu care comunici poți încheia discuția într-o manieră elegantă. Dacă va continua să te contacteze și nu dorești poți folosi butonul “Blocheaza”.

Stabilește o întâlnire față în față

După ce ai observat că sunteți compatibili începeți să discutați despre posibilitatea unei întâlniri reale. Nu deschide acest subiect prea devreme, dar nici nu amâna prea mult. Alege un loc public, unde să te poți simți în siguranță și anunță un apropiat când pleci și când te întorci. Nu uita că întâlnirea este o opțiune, nu o obligativitate. Dacă prima întâlnire a decurs bine puteți stabili o a doua întâlnire.

Dacă dorești să începi o relație pe internet înscrie-te pe placere.ro și intră în această frumoasă comunitate de dating online. Mult succes !