Cum alegi încălțămintea pentru întâlnire

1240

Ai cunoscut pe cineva deosebit în mediul online și ați început să vă întâlniți. Întâlnirile sunt o oportunitate excelentă de a-i arăta persoanei pe care o placi cine ești cu adevărat și să o impresionezi. Probabil te-ai gândit deja cu ce te vei îmbrăca, însă ai neglijat încălțămintea. Ai putea fi suprins să afli că mulți judecă personalitatea unei persoane doar uitându-se la încălțăminte. Iată mai jos câteva sfaturi care te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Stilul. Nu purtați ceva prea sclipitor, mai ales la primele întâlniri. Stilul clasic funcționează bine. Doamnele pot opta atât pentru încălțăminte cu toc, cât și fără. Este indicat să alegi ceva în care te simți tu bine. Nu e momentul să faci experimente.

Curățenie. Indiferent de ce stil alegi, asigură-te ca pantofii pe care îi porți sunt curați și îngrijiți. Lustruiește-i, folosește peria, îndepărtează scamele etc. în așa fel încât să arate ca noi.

Culoare. Când alegi culoarea gândește-te și la îmbrăcăminte în așa fel încât să se potrivească. Poți merge fie pe aceeași culoare, fie să se asorteze, să dea o tentă optimistă. O pereche de blugi se potrivesc cu ghetuțe sau ceva fără toc. În schimb pentru o rochie sau o fustă care trece de genunchi este indicat un pantof cu toc înalt.

Ține cont de locul întâlnirii. Vei merge la un restaurant ? Veți face o plimbare în parc ? Ieșiți la un film, la teatru ? Întotdeauna când alegi îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie s-o alegi în așa fel încât să fie adecvată locului unde vei merge.

Confort. Când nu te simți confortabil se vede. Când te afli la o întâlnire vrei să te simți încrezător și confortabil. Mulți oameni nu se simt bine când poartă ceva cu care nu sunt obișnuiți. Așa că alegerea trebuie să țină cont de felul tău de fii, să porți ceva în care te simți cu adevărat în largul tău.

Felul în care arăți reprezintă doar punctul de plecare. Este important să arăți impecabil și să te simți confortabil în așa fel încât să te poți concentra pe întâlnirea în sine și personalitatea ta să strălucească. Distrează-te și fii tu însuți. Dacă nu ai încă un partener, fă-ți un cont pe Placere.ro, intră în această mare comunitate de dating online și comunică cu oameni compatibili cu tine. Succes !