Ce trebuie să poarte un domn la prima întâlnire

1274

Ai început o relație pe un site de dating cu o femeie deosebită și acum urmează să ai prima întâlnire. Chiar dacă vă cunoașteți de ceva timp, este foarte important modul în care te prezinți la întâlnire întrucât în practică s-a dovedit ca prima impresie contează.

Îmbracă-te într-o manieră din care ea să înteleagă ca este importantă, că această întâlnire ar putea duce la ceva serios.

În majoritatea cazurilor prima întâlnire are loc la cină. Este de preferat să purtați un sacou. Dacă este prea cald ai oricând posibilitatea să-l scoți discret. Sacoul oferă senzația de masculinitate și curaj. Alege o pereche de pantaloni care să fie adecvați, de preferat nu blugi. Sub sacou poți purta o cămașă frumoasă care să te pună în evidență. Nu veni la costum decât în cazul în care locul sau evenimentul la care mergeți cere acest lucru.

Acordă o atenție deosebită în alegerea încălțămintei. Pantofii spun multe despre o persoană, astfel cu siguranță doamna va fi atentă la încălțămintea pe care o vei purta. Asigură-te că ai încălțămintea curată, să arate bine și adecvată locului în care sunteți.

Ai grijă la păr. Nu încerca să-ți faci părul altfel față de obicei pentru că e posibil să nu-ți stea bine. Nu face experimente și asigură-te că ești proaspăt tuns și aranjat. De asemenea acordă atenție și unghiilor. Alege un parfum bun și ai grijă să nu te dai prea mult.

De ce să acorzi o atenție deosebită ținutei la prima întâlnire ?

Contează atracția fizică. Femeilor le pasă de aparențe și le plac bărbații sănătoși și atrăgători. Hainele acoperă aproximativ 90% din corp. Dacă sunt alese cu grijă ele ne pot pune în evidență calitățile și pot minimiza defectele.

A te îmbrăca frumos pentru cineva arată respect. Nu poți controla dacă femeia cu care te întâlnești va fi atrasă de personalitatea ta sau nu. Însă poți face în așa fel încât aspectul tău fizic să fie la cel mai înalt nivel. Cu siguranță și ea va pune accent pe ceea ce va purta, deci practic o vei trata la fel.

O persoană care se îmbracă bine dă dovadă de calități sociale și face astfel socializarea mai ușoară. Abilitatea de a socializa va juca un rol important în desfășurarea întâlnirii și a relației. Gândește-te că la un moment dat îi vei cunoaște familia și prietenii. Arătând impecabil și zâmbind politicos vei fi uimit de impresia grozavă pe care o vei lăsa celorlați.

Îmbrăcămintea îți oferă starea de spirit adecvată. Pregătirea pentru întâlnire te ajută să reflectezi asupra a ceea ce va urma. Nu te grăbi. Fă duș liniștit, calcă hainele cu atenție, aranjează-ți părul etc. Știind că ești aranjat vei fi mai încrezător și te vei putea concentra pe întâlnirea propriu zisă.

În concluzie, un bărbat care merge la întâlnire trebuie să se asigure că este îngrijit, bine îmbrăcat, iar după aceea să uite de aceste aspecte și să se simtă bine. Scopul acestei pregătiri este să-ți ofere încredere, prezență și să te poți concentra asupra femeii cu care ești.

Dacă nu ai încă pe cineva special în viața ta intră pe Placere.ro, socializează și cunoaște persoane noi. Mult succes !