Ce trebuie să poarte o doamnă la prima întâlnire

1460

Urmează să ai prima întâlnire cu un bărbat pe care îl placi cu adevărat și pe care vrei să-l impresionezi. Având în vedere că îți dorești să fie ceva serios apare puțină presiune. De aceea este important să gestionezi cu grijă ceea ce poți controla și anume cu ce te vei îmbrăca.

Chiar dacă în ultima perioadă ați comunicat pe un site de dating și ați văzut pozele celuilalt, în practică s-a dovedit că ceea ce purtați la prima întâlnire în persoană poate avea un puternic impact asupra evoluției relației. În concluzie timpul petrecut în găsirea costumației pentru întâlnire este un timp câștigat.

Alege ceva frumos, curat, călcat și adecvat locului întâlnirii. În ceea ce privește moda țintește spre ceva care nu se demodează niciodată.

Asigură-te că ținuta are o mică tentă sexy, însă fără să se vadă prea multă piele, să nu fie vulgară. Nu vei vrea să-ți petreci timpul încercând să tragi de rochie sau să-ți acoperi decolteul. Prima întâlnire poate fi stresantă ea însăși, nu trebuie să te mai simți și fizic inconfortabil.

Bărbații consideră femeile care poartă tocuri mai atrăgătoare, cu cât mai înalte cu atât mai bine. De asemenea culoarea roșie este preferată de bărbați în general. Aveți grijă la ținutele foarte provocatoare. Bărbații pot interpreta o astfel de ținută ca pe o disponibitate la sex de la prima întâlnire.

Două reguli trebuie luate în considerare când îți pregătești ținuta: să fii tu însăți și să te simți confortabil. Dacă nu ești sigură ce să porți gândește-te la ce ținute ai primit mai multe complimente. Încearcă mai multe variante, uite-te în oglindă și vezi care ți se potrivește mai bine.

O rochie clasică care să-ți pună în valoare calitățile este o bună variantă. Ignoră tendințele modei și alege ceva care să ți se potrivească ca o mânușă. Asortează rochia cu o pereche de pantofi cu toc în care să te simți confortabil. Alege o pereche de cercei sau un colier potrivit. Machiajul trebuie să fie simplu, elegant, nu încerca ceva nou ca să nu greșești. De asemenea ai grijă la coafiură, să fii proaspăt epilată, unghii impecabile etc. Fiecare aspect este important.

Modul în care te prezinți la prima întâlnire are o dublă importanță. Pe de o parte arătând impecabil îl vei determina pe bărbatul cu care te întâlnești să te placă și mai mult, iar pe de altă parte încrederea în tine va crește și te vei simți mult mai confortabil în propria piele.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute, iar relația începută pe site-ul de dating online să evolueze armonios și după întâlnirea propriu-zisă. Dacă nu ai încă un partener fă-ți cont pe Placere.ro și descoperă persoane noi care caută același lucru ca și tine. Succes!