Ce să comanzi la prima masă împreună

1492

Ai cunoscut o persoană deosebită pe un site de dating, relația voastră  a început frumos și urmează sa luați masa împreună pentru prima dată. Un aspect important al întâlnirii este reprezentat de ceea ce-ți vei comanda de mâncare. Iată mai jos câteva sfaturi în acest sens care te vor ajuta să nu respingi partenerul și întâlnirea să decurgă armoios.

Antreuri

Pentru început puteți opta pentru bruschete sau platou de brânzeturi. Sunt alegeri ideale întrucât sunt bucați separate și pot fi împărțite fără să folosești cuțitul. Faptul că le împarți aduce oportunitatea unei apropieri și a unui subiect de discuție pentru început.

Ceea ce ar trebui să eviți sunt aripiorele de pui, midiile și salatele. Aripioarele de pui pot fi o alegere mai degrabă pentru un week-end cu prietenii, asociate cu bere, nu sunt tocmai potrivite pentru o întâlnire. La fel ca și midiile te pot murdări atât pe mâini cât și pe față. Salata are o tentă ușor plictisitoare plus ca-ți rămâne între dinți.

Preparat de bază

În această categorie sunt multe opțiuni. Astfel este mai ușor să privim spre ceea ce trebuie evitat. La prima întâlnire este indicat să fi puțin mai elegant. Nu comanda nimic ce are oase, cum ar fi cotletul de porc, coaste etc. Evită burgerii. Te poți murdări pe față de la sos, iar pentru a-l mânca este necesar să deschizi foarte mult gura, ceea ce poate fi neplăcut de privit. De asemenea este indicat să nu comanzi spaghete.

Desert

Am ajuns și la partea cea mai așteptată, desertul. Dacă întâlnirea a decurs bine comandați un desert cu ciocolată și două linguri. Da, împărțiți desertul, dar nu vă hrăniți reciproc.

Evitați șerbetul, budinca și înghețata, mai ales pe cea moale care se poate prelinge.

Sperăm ca aceste sfaturi să vă ajute să vă bucurați împreună de masă și de întâlnirea în sine. Dacă nu ai încă pe cineva special cu care să ieși în oraș, intră pe Placere.ro și cunoaște persoane noi. O zi frumoasă!