Ce poze să postez pe un site de dating ?

2563

Se spune că o poză face cât o mie de cuvinte și este adevărat. În lumea datingului online aveți un timp relativ scurt pentru a atrage atenția cuiva. De aceea alegerea pozelor pe care le postăm la profil trebuie să fie făcută cu atenție. Aveți mai jos câteva sfaturi care vă pot ajuta în această privință.

Zâmbește natural. Mai multe studii au arătat că fotografiile cu un zâmbet real, autentic, atrag mai mult oamenii. Un zâmbet natural face o expresie facial să fie atractivă pentru că arată o fericire reală.

În cazul bărbaților sunt recomandate fotografiile în care privirea nu este îndreptată spre aparatul de fotografiat. Acest fapt adaugă o notă de mister. De asemenea potențialele partenere apreciază pozele în care se vede abdomenul, bineînțeles când este vorba despre un abdomen lucrat.

Pentru femei este indicate culoarea roșu. Nu subestimați puterea de seducție a unei rochii de culoare roșie. Este indicat să se vadă și puțină piele. Nu prea mult, nici prea puțin, în asa fel încât să fie sexy, provocatoare, dar să nu treacă în zona vulgară. De asemenea femeile pot privi direct spre aparatul foto, bărbații sunt atrași de asta.

Oprește blizul. Blizul te poate îmbătrâni sau poate creea efectul ochilor roșii. Fă pozele într-o lumină naturală, caldă.

Pe un site de dating online este important să postezi poze cu tot corpul. În general persoanele care au cel puțin o poză cu tot corpul primesc mai multe mesaje decât celelalte.

Arată că-ți plac aventurile. Cele mai multe like-uri primesc pozele active. Postează poze în care practici un sport, urci pe munte, ești pe un skijet etc.

Adaugă fotografii din vacanțe. Acestea atrag mai mult întrucât în vacanță lumea este mai relaxată, mai odihnită. De asemenea acestea îți pot oferi un subiect de discuție.

Nu posta prea puține poze, dar nici prea multe. Postează 5-6 fotografii și schimbă-le periodic ca să atragi atenția asupra profilului tău. Păstrează o notă pozitivă în fiecare poză și bineînțeles ai grijă să respecte regulamentul site-ului.

Validează-ți profilul. Ceilalți utilizatori au mai multă încredere să scrie cuiva ale cărui poze au fost verificate, de aceea validarea profilului este importantă.

Oamenii vor să te vadă pe tine, adevărata ta persoană. Fă-ți cont pe Placere.ro daca nu ai deja, postează poze elocvente și începe să comunici cu persoane interesante, compatibile cu tine.