Ce complimente poți face unei femei

2069

Te-ai aflat vreodată la o întâlnire și dintr-o data s-a așezat o liniște totală în care niciunul din voi nu știa ce să spună? Ai dorit vreodată să-i spui ceva frumos unei doamne și nu ai știut ce? O bună metodă prin a rupe tăcerea este să-i faci un compliment. Vă oferim câteva sfaturi în așa fel încât să poți face asta fără să o jignești sau fără să pari prea îndrăzneț.

Studiază ceea ce ea apreciază la propria persoană.  Făcându-i un compliment cu care ea este de acord îl va accepta mai ușor și îl va aprecia mai mult. De asemenea va aprecia faptul că ai observat calitatea respectivă în ea. Pune accent pe calitățile pe care ea le apreciază la alți oameni.

Fă-i un compliment legat de personalitatea ei. Gândește-te la ceea ce îți place la ea ca persoană și la ceea ce face și fă-i un compliment legat de asta. Un compliment legat de personalitate va fi mult mai apreciat decât unul legat de hainele pe care le poartă spre exemplu și vei și da dovadă de profunzime. Dacă alegi totuși un compliment legat de vestimentație, nu pune accentul pe articolul vestimentar în sine, ci pe faptul că articolul respectiv îi pune în valoare frumusețea ei.

Fă-i un compliment legat de realizările ei. Gândește-te la ceva la care a muncit din greu sau la ceva ce a făcut și ai apreciat cum ar fi un moment în care a ajutat pe cineva, un proiect măreț la care a lucrat sau o situație complicată de viață în care a luat decizia corectă etc.

Fii sincer și respectuos. Spune-i ceva din suflet și în care crezi cu adevărat. Dacă o vei respecta ca persoană cu opiniile, sentimentele, speranțele și visele ei atunci va fi greu să-i faci un compliment care s-o supere sau să nu fie potrivit.

Evită subiecte sensibile. Nu-i face complimente asupra unor părți din corp ce țin de intimitatea ei sau a căror frumusețe este trecătoare. Îi poți spune spre exemplu că are ochi frumoși și că ei sunt o fereastră spre suflet. Astfel vei lega fizicul cu personalitatea. De asemenea ai grijă să-i faci complimentul la momentul potrivit și să faci legătura cu situația în care te afli la momentul respectiv.

Totul se învață și se perfecționează, așa că exersează cât mai mult. Pentru a ajunge să faci astfel de complimente trebuie să ai o parteneră. Fă-ți cont pe un site de dating online, cunoaște femei noi, fă-ți prieteni și socializează. Succes!