9 sfaturi pentru prima întâlnire

1999

Ai cunoscut pe cineva pe un site de dating , relația are o evoluție frumoasă și v-ați hotarât să vă întâlniți. Vă oferim câteva sfaturi despre ce să faci și ce să nu faci la prima întâlnire.

  1. Alege tu locul pentru întâlnire. Este de preferat să fie un loc unde te simți confortabil și unde puteți să stați/mergeți unul lângă celălalt. Nu mergeți undeva unde trebuie să stați departe unul de altul sau unde nu puteți vorbi întrucât se va induce un sentiment de detașare.
  2. Comportați-vă ca și cum ar fi a doua întâlnire. Nu începeți cu un salut sau prezentare ciudată și nu puneți un milion de întrebări. Discutați ca și cum ați vorbi cu un prieten bun întrucât vă cunoașteți de ceva timp în mediul online.
  3. Nu te oferi să plătești nota, ci mergi direct și plătește-o. Dacă obiectează spune-i că data viitoare e rândul ei.
  4. Construiește un raport de încredere și fă-o să se simtă confortabil. Ascultă și demonstrează că întelegi ceea ce spune. Poși continua cu o poveste similară din experiența ta.
  5. Puteți discuta despre experiențele de dating online. Vă puteți amuza împreună de mesajele ciudate primite.
  6. Nu-i spune cu câte persoane te-ai întâlnit dacă sunt mai mult de 5 într-un an sau dacă persoana pe care o întâlnești este la prima experiență de acest gen.
  7. Dacă ați flirtat și simți că amândoi ați savurat întâlnirea poți încerca să o mângâi sau să o săruți. Utilizați bunul simț, dar nu folosiți teama ca o scuză de a face această mișcare.
  8. Nu uita că nu încerci să te vinzi, nu ești la un interviu de angajare. Mergi la întâlnire cu ideea că încerci să afli dacă persoana pe care o întâlnești se ridică la standardele tale, nu invers. Fii prietenos, flirtează, fii amuzant și conversează fără a da senzația de slăbiciune sau disperare.
  9. Nu cere o a doua întâlnire, ci spune-i doar că ți-ar plăcea să vă mai vedeți și că rămâne să stabiliți ceva online.

Sperăm ca aceste sfaturi să-ți fie de folos relațiile începute online pe Placere.ro. Mult succes !