9 modalități de a fi romantic

1440

Pentru a fi cu adevărat romantic fără să fii siropos este nevoie de mare grijă, de gândire și creativitate.Trebuie să găsești o modalitate surprinzătoare și interesantă de a-ți exprima iubirea față de partener. Să fii romantic în societatea actuală nu este ușor de aceea îți oferim câteva sfaturi care te pot ajuta să fii romantic în mod natural în timp ce te concentrezi pe dezvoltarea relației tale.

Organizează întâlniri deosebite. Pentru ca întâlnirea să aibă succes trebuie ca ea să se plieze pe interesele partenerului. De exemplu dacă partenerul e pasionat de muzică poți merge la un concert în aer liber, îi poți scrie un cântec și interpreta la chitară puteți găti împreună ascultând muzica preferată etc. Dacă sunteți pasionați de natură puteți merge la o plimbare cu barca, la un traseu prin pădure cu bicicletele, la călărie sau într-un traseu montan, iar sus să faceți un picnic. Folosește-ți imaginația.

Lasă-i bilețele/notițe. Lasă-i bilețele în locuri în care ea să le găsească cu diferite mesaje amuzante sau de dragoste. Nu abuza de ele ca să nu devină o rutină.

Ajut-o cu lucruri mărunte. Fii vigilent și observă când ar avea nevoie de ajutor. Dacă este prinsă cu munca pregătește tu masa, fă-i un ceai dacă este puțin răcită, ajut-o cu plasele de cumpărături etc. Orice lucru mărunt are o însemnătate deosebită atât timp cât reușești să-l faci la momentul potrivit.

Fă-i un masaj. Dacă știi că partenerul a avut o zi grea la muncă fă-i un masaj relaxant când ajunge acasă. Poți folosi și un ulei de masaj și bețișoare parfumate pentru o atmosferă și mai romantică.

Folosește-te de mângâieri și săruturi. Chiar dacă aveți o relație de lungă durată ține partenerul de mână când mergi pe stradă. Dă-i un pupic la micul dejun, mângâie-l și sărută-l când crezi că e momentul potrivit.

Fii spontan. Multe persoane asociază romantismul cu perioada de început a relației. Pentru ca rutina să nu se instaleze fii spontan. Fă lucruri la care partenerul să nu se aștepte și fă în așa fel încât magia de la început să rămână vie.

Păstrează timp doar pentru tine. Timpul petrecut separat oferă celuilalt timp să respire și te face să-ți fie dor și să apreciezi mai mult prezența partenerului. Ieșiți din când în când doar cu băieții sau doar cu fetele și participați și la activăți separat cum ar fi mersul la sală, practicarea unui sport etc.

Fii romantic în dormitor. Pentru asta, în primul rând, este necesar să ai grijă de camera în sine. Păstreaz-o curată, simplă, fără șosete sau lenjerie intimă aruncate pe jos în așa fel încât să fie o atmosferă prielnică pentru a petrece timpul cu partenerul. Privește partenerul în ochi, sărută-l și comportă-te ca la începutul relației. Nu uita să faci mereu ceva diferit în așa fel încât să nu apară rutina.

Menține-te în formă. Dacă vrei ca viața romantică să fie la un nivel înalt un aspect important este felul în care arăți și te simți. Așa că ai grijă la dietă, fă sport și aranjează-te.

În ziua de azi este ușor să găsești persoane noi, potențial compatibile. Îți poți face cont pe un site de dating sau le întâlnești în oraș, la muncă sau în cadrul activităților la care participi. Să fii romantic într-o manieră modernă și actuală este puțin mai greu. De aceea sperăm ca sfaturile de mai sus să te ajute. Succes!