7 sfaturi pentru bărbați despre dating online

2002

Dorești să-ți faci prieteni noi sau ești în căutarea partenerei potrivite ? Intră pe cea mai mare comunitate de dating online, Placere.ro. Aici ai posibilitatea să cunoști oameni noi, să discuți pe chat cu aceștia, să legați prietenii sau să stabiliți relații care vă pot împlini. Mai jos aveți câteva sfaturi pentru bărbați despre dating online.

Completați tot profilul

Prin intermediul datelor din profil femeile înscrise pe site pot afla mai multe lucruri despre dvs. Pot descoperi ce hobby-uri aveți, dacă aveți interese comune etc. Și astfel își dau seama dacă vă potriviți. Profilul vostru ar trebui să arate cine sunteți, ce vă doriți și ce fel de persoane căutați. De aceea este importantă completarea integrală a profilului.

Postați fotografii elocvente

Fotografiile pot spune multe despre o persoană așa că alegeți cu grijă fotografiile pe care le postați la profil. Prima impresie contează. Alegeți fotografii clare, frumoase, care să vă reprezinte. Zâmbiți. Femeile sunt atrase de persoanele active. Drept urmare este indicat să postați poze din vacanțe sau când practicați un sport etc.

Fiți originali

Mulți bărbați aleg să contacteze femeile care i-au atras atenția cu un mesaj unic, general. Doamnele observă astfel de lucruri și șansele să răspundă la astfel de abordări sunt mai mici.

Citiți mai întâi profilul persoanei care vă interezează și adresați-i o întrebare legată de profilul ei. Astfel va vedea că sunteți interesat de ea și se va simți specială. Fiți originali și veți stârni interesul doamnei pe care o abordați.

Fiți relaxați

Purtați conversații relaxante și faceți persoana cu care comunicați să se simtă bine. Citiți-i profilul pentru a vedea ce îi place, ce pasiuni are. Astfel puteți să abordați subiecte despre care știți că i-ar plăcea să discute.

Fiți eleganți în exprimare

Respectă și vei fi respectat. Fă-i un compliment, de preferat nu despre aspectul ei fizic. Scrie-i despre hobby-urile și interesele ei și evită subiecte dificile.

Când vezi că nu ești compatibil cu persoana cu care comunici încheie discuția într-o manieră elegantă. Dacă insistă poți folosi butonul „Blocheaza”.

Fiți optimiști

Femeile sunt atrase de persoane care au o atitudine pozitivă. Păstrarea optimismului, fără a fi însă lăudăros, va oferi o impresie bună despre tine și va determina  doamna cu care vorbești să-și dorească să comunicați în continuare.

Pregătiți întâlnirea față în față

După ce ați comunicat o perioadă pe site-ul nostru de dating și ați observat că sunteți compatibili începeți să vorbiți despre posibilitatea unei întâlniri față în față. Nu grăbiți acest moment, dar nici nu așteptați foarte mult. Faptul ca ați cunoscut-o online oferă o bază posibilei relații, iar întâlnirile offline ulterioare vă vor face să fiți siguri dacă între dvs. și femeia care vă place există acea chimie pe care v-o doriți și dacă puteți construi o relație frumoasă și împlinită.

Dacă vrei să cunoști oameni noi sau să începi o relație fă-ți cont pe placere.ro și descoperă această mare comunitate. Mult succes !