7 sfaturi pentru a face un bărbat să se simtă atrăgător

1353

Indiferent că ești la începutul relației sau ai o relație de durată, să-ți faci partenerul să se simtă atrăgător și sexy îi poate mări încrederea și ajută la consolidarea și armonia relației. De accea ți-am pregătit câteva sfaturi în acest sens.

Oferă-i atenție. De multe ori avem tendința de a ne verifica mesajele sau e-mailurile în timpul unei discuții. Lasă telefonul deoparte și fii efectiv prezentă în timpul conversației. Având toată atenția asupra lui se va simți mai încrezător și sexy.

Privește-l în ochi. Contactul vizual poate cântări mult. Privește-l în ochi și din când în când și zâmbește-i cu o ușoară tentă de flirt. Îl va face să se simtă special și dorit.

Folosește-te de atingeri. Nu uita ca periodic să-i oferi mici atingeri prin care să-i arăți că-l iubești. Chiar și o simplă mângâiere sau pupic îl poate face să se simtă apreciat.

Sărută-l pasional. Când vă sărutați închide ochii și sărută-l cu pasiune. Învață noi tehnici de a săruta cu care să vă condimentați puțin viața în timp ce-i arăți că e atrăgător. Dezvăluie-i cât de bine te simți atunci când faceți dragoste prin mici semne sau șoapte la ureche. Se va simți dorit și sexy.

Fă-i complimente. Bărbații nu au în general un simț al observației prea ridicat. Așa că fă-l să se simtă sexy și atrăgător făcându-i complimente. Nu trebuie să exagerezi, doar spune-i ce-ți place. 

Oferă-i atenție pe rețelele sociale. În ziua de astăzi rețelele sociale sunt o componentă esențială a vieții. Oferă-i o apreciere la o poză sau un pupic pe site-ul de dating și socializare pe care comunicați. Dă-i comentarii la postări. Nu uita să nu exagerezi ca să nu se simtă sufocat.

Vorbește-i deschis. Vorbind despre sentimente și emoții cu partenerul poate aduce un plus conexiunii dintre voi. Discutați deschis despre visuri, planuri de viitor etc.

Dacă reușești să-ți faci partenerul să se simtă atrăgător și dorit sunt șanse mari să aveți o relație armonioasă. Sperăm ca sfaturile noastre să vă ajute. Dacă ești singură poți cunoaște persoanei noi pe un site de dating online. Socializează, distrează-te și cine știe poate îți găsești și jumătatea. Succes!