7 idei pentru a petrece Valentine’s day cu persoana iubită

1490

Indiferent dacă sunteți împreuna de o viață sau dacă ați început de curând o relație pe un site de dating și aceasta este prima zi a îndrăgostiților petrecută împreună este ideal să faceți ceva deosebit cu această ocazie. Iată mai jos câteva idei care vă pot ajută să decideți cum să petreceți.

  1. Plecați într-o excursie. Luați-vă 2-3 zile de concediu și plecați spre o destinație unde nu ați mai fost niciunul dintre voi. Puteți merge undeva la munte sau în afara tării, poate Venezia sau Paris.
  2. Refaceți prima întâlnire. O idee romantică de a vă petrece ziua îndrăgostiților este să vă întoarceți în locul în care v-ați cunoscut. Veți rememora astfel amintiri frumoase și vă veți consolida relația.
  3. Luați micul dejun în pat. Pregătiți un mic dejun deosebit și serviți-l împreună în pat. Va fi o ieșire din cotidian interesantă și romatică.
  4. Găzduiți o seară de jocuri. Invitați pe la voi câteva cupluri cu care sunteți prieteni pentru a avea o seară cu distracție și competiție. Puteți juca pe echipe rummy, cărți, Monopoly etc.
  5. Relaxați-vă la un spa. Bucurați-vă împreună de o relaxare totală rezervând un masaj de cuplu la un spa sau oricare alt tratament la alegere.
  6. Gătiți cina împreună. O masă de seară pregătită împreună poate fi chiar mai romantică decât o cină la restaurant. Puteți face spre exemplu o pizza sau o prăjitură în formă de inimă. Veți îmbina astfel distracția cu romantismul.
  7. Faceți baie împreună. Înconjurați cada cu lumânari, presărați petale de trandafir în apă și puneți o tavă cu căpșuni și șampanie la îndemână. Alegeți muzică adecvată.

Indiferent de cum veți decide să petreceți această zi, important este să fiți împreună, să vă deconectați de la grijile cotidiene, să vă relaxați și să vă împărtășiți iubirea. Nu uitați să-i luați persoanei dragi un cadou romantic. Distracție plăcută !