6 sfaturi despre dating online pentru femei

2289

Sunteți în căutarea partenerului potrivit ? V-ați înscris pe Placere.ro si doriți să știți câteva trucuri pentru a comunica cu ceilalți utilizatori ? Vă oferim mai jos câteva sfaturi despre dating online pentru femei.

Stabilește așteptări realiste

Nu există o rețetă exactă când vine vorba despre o relație reușită. Un site de dating vă ajută să vă găsiți mai ușor potențiale persoane compatibile, însă restul depinde de dumneavoastră.

După ce v-ați făcut cont pe site trebuie să vă gândiți ce gen de persoană vă doriți alături. Nu există o persoană perfectă. Fiecare persoană are calități și defecte, așa că stabiliți-vă așteptări realiste.

Odată ce știți ceea ce vă doriți navigați pe profilele utilizatorilor și căutați persoane compatibile. Dați dovadă de curaj și nu așteptați neaparat din partea bărbatului să facă primul pas.

Trimiteți mesaj tuturor celor care v-au atras atenția. Potrivit statisticilor se pare că numărul femeilor care primesc răspuns este mai mare decât cel al bărbaților. Continuând după aceea discuția vă veți da seama dacă persoana cu care vorbiți este sau nu potrivită.

Adăugați mai multe fotografii

Adăgați mai multe fotografii în așa fel încât cei care le văd să-și facă o impresie cât mai bună despre dvs. Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte. Fotografiile trebuie să fie clare și în concordanță cu regulamentul site-ului. Prima impresie contează așa că alegeți fotografii frumoase, care să vă reprezinte. De exemplu dacă vă plac excursiile la munte puteți adăuga o fotografie cu dumneavostră dintr-o drumeție. Astfel sunt șanse mai mari să atrageți persoane compatibile cu dvs.

Adăugați o scurtă descriere

Scurta descriere de la profil va determina un bărbat să se uite la profilul vostru și să vă contacteze. Aceasta trebuie să fie succinta și să stârnească interes. De exemplu puteți scrie ceva despre caracterul vostru sau ce hobby-uri aveți. Dacă profilul este prea general, veți pierde oportunitatea de a face o impresie bună.

Stabilește o întâlnire față în față la momentul potrivit

Fiecare persoană are propriul său ritm. Unele persoane doresc să discute mai mult online, iar altele se grăbesc să stabilească o întâlnire. Sfatul nostru este să nu vă grăbiți dar nici să trageți de timp. Este indicat să așteptați câteva zile înainte de a vă întâlni cu un bărbat dispus să vă cunoască. Astfel vă veți da seama dacă comunicarea dintre voi decurge frumos. Când sunteți sigură că ați găsit persoana potrivită stabiliți o întâlnire reală. Să alegeți un loc public și să anunțați un apropiat când plecați și când vă întoarceți.

Dacă a trecut ceva timp și nu v-a propus să vă întâlniți îi puteți propune dvs. După felul în care vă răspunde un bărbat, vă veți da seama de intențiile lui. Atunci veți putea lua decizia de a vă întâlni sau de a vă îndrepta atenția către altcineva. Nu uitați că întâlnirea este o opțiune, nu o abligativitate.

Fiți sincere

Obiectivul când intrați pe un site de dating este să găsiți o persoană compatibilă cu dvs și care să vă placă așa cum sunteți. Așa că fiți sincere. Există femei care obișnuiesc să exagereze când vine vorba de greutate sau să treacă o vârstă mai mică. În cele din urmă adevărul iese la iveală, iar bărbatul se poate simți atunci păcălit. Atfel puteți pierde  un posibil partener care vă plăcea pentru ceea ce sunteți. Dacă sunteți sinceră puteți pune baza unei relații puternice, de bună calitate.

Fiți perseverente

E posibil să găsiți persoana potrivită rapid sau se poate să treacă o perioadă mai lungă până să se întâmple acest lucru. Nu trebuie să renunțați. Dacă o persoană nu este potrivită încheiați discuția și căutați alta. Fiți încrezătoare. Dating-ul online este distractiv, așa că nu trebuie să vă descurajați dacă lucrurile nu decurg așa cum sperați de la început.

Dacă nu aveți încă un cont pe site, înscrieți-vă pe Placere.ro și începeți să vă bucurați de beneficiile pe care le oferă această mare comunitate.