6 greșeli pe care le poți face pe un site de dating

1608

Probabil există printre voi persoane care au prieteni pe un site de dating, însă nu au reușit să comunice mai mult cu aceștia. Aveți mai jos prezentate câteva motive pentru care așa ceva se poate întâmpla.

Nu scri o scurtă descriere

E posibil să te gândești ca nescriind o scurtă descriere despre tine îți oferă un aer misterios. În realitate pari doar plictisitor sau poți da impresia că nu ești capabil să te autocaracterizezi. Fă-ți timp și scrie câteva cuvinte despre tine, despre ceea ce îți place să faci. Fii concis și stârnește interesul potențialilor parteneri.

Completezi la profil doar înălțimea

Există un mit conform căruia femeile sau bărbații caută parteneri de o anumită înălțime. Este un aspect important, însă completând doar înălțimea vei da impresia că acesta este singurul tău atu. Fă-ți timp și completează tot profilul. Astfel vizitatorii profilului își vor putea face o impresie despre voi și vor găsi lucruri care le vor stârni interesul spre o discuție.

Postezi prea multe sau prea puține poze

Doar pentru că site-ul îți oferă posibilitatea să încarci un număr mare de poze nu înseamnă că trebuie să o faci. Oamenii au tendința de a privi fiecare imagine și după ce găsesc una care nu le place extind impresia asupra întregului profil. Pe de altă parte postând prea puține poze nu oferi posibilitatea privitorului să-și facă o impresie. Postează 5-6 poze în așa fel încât să păstrezi un echilibru.

Nu postezi poze interesante

 Încearcă să postezi poze în care faci ceva interesant. Astfel vei stârni curiozitate, interes și vei da impresia că ești o persoană activă.

Începi conversația într-o manieră plictisitoare

 Încearcă să eviți abordările în genul „Buna. Cf ?”. Studiază profilul celui/celei căruia vrei să-i scri. Salută și începe conversația, spre exemplu, cu ceva legat de hobby-urile interlocutorului. În felul acesta va aprecia că i-ai citit profilul, iar subiectul cu siguranță îi va capta atenția.

Folosirea cuvintelor vulgare

Există persoane care consideră că folosind un limbaj vulgar, agresiv devin „macho”. În realitate, printr-un astfel de comportament nu faci decât să îndepărtezi persoana de care vrei să te opropi. Fii politicos, elegant în exprimare și sigur pe tine. Respectă și vei fi respectat.

Cunoscând aceste aspecte, intră pe placere.ro și comunică cu persoanele care-ți stârnesc interesul. Succes !