Vrei să-ți întâlnești jumătatea? Vrei să faci parte din cea mai mare comunitate de dating online din România? Perfect. Ai grijă însă cum îți completezi profilul. Există posibilitatea să faci o serie de greșeli, care te pot împiedica să întâlnești perechea potrivită. Iată 6 dintre greșelile pe care le poți face când îți completezi profilul.

Te concentrezi doar pe ceea ce vrei de la partener

Este foarte ușor să scrii o serie de caracteristici pe care ai vrea să le aibă persoana pe care o cauți. Însă profilurile care atrag atenția sunt acelea care indică cum sunt anumite persoane, nu doar ce ceea ce caută ele.

Atunci când îți completezi profilul vorbește despre tine, despre hobby-urile și interesele tale, despre lucrurile importante pentru tine, despre firea ta. Scrie mai mult despre tine, fă asta cu umor. Încearcă să atragi atenția asupra profilului tău. Cei care își găsesc perechea pe site-urile de dating sunt persoane deschise la nou, dispuse să vorbească despre sine mai mult decât o fac de obicei. Dragoste, distracție, prietenie sunt trei dintre cuvintele pe care le folosesc frecvent în prezentările lor.

Postezi poze nepotrivite

Atunci când postezi poze nu trebuie să pui poze în care apar și alte persoane în afară de tine. În plus, pozele trebuie să fie cât mai clare posibil. S-au făcut multe studii cu privire la genul de poze care trebuie alese. Pozele în care zâmbești vor fi întotdeauna potrivite. Persoanele care în poze par vesele au mai mari șanse de a atrage atenția. Dacă vei pune poze în care te încrunți, șansele de a atrage atenția cuiva scad. Așadar, ai grijă să nu faci o astfel de greșeală.

Profilul tău este prea general

Evită clișeele și gândește-te ce fel de profil te-ar atrage pe tine. De asemenea, asigură-te că oferi imformații importante pentru tine. Este extraordinar să te întâlnești cu cineva care să te ajute să-ți lărgești orizonturile, dar ar fi bine să ai cu aceasta idealuri, valori și credințe comune. Dacă scrii că vrei să călătorești mult în fiecare sau vei aborda subiecte religioase, cei care vor descoperi profilul tău s-ar putea să nu te contacteze.

Îți lași profilul incomplet

Cu cât îți completezi mai bine profilul, cu cât oferi mai multe informații despre tine, cu atât șansele ca cineva să te contacteze sunt mai mari.

Intri pe site când traficul este scăzut

Întâlnirile online de succes dintre femei și bărbați au loc atunci când traficul pe site este intens, când foarte mulți oameni încearcă să-și găsească perechea potrivită. Cei mai mulți oameni navighează pe internet în weekend. În timpul săptămânii traficul pe site este mai scăzut. În plus, oamenii intră pe site seara și nu în timpul zilei. Foarte mulți oameni intră pe site între 8 și 10 pm. Este un moment potrivit de a-i scrie unei persoane care ți-a trezit interesul.

Mesajele tale nu sunt cele potrivite

Odată ce ai descoperit o persoană care ți-a trezit interesul, trebuie să o contactezi. Cercetările asupra unui astfel subiect au arătat care mesaje sunt bune și care nu. Întrebările deschise sunt cele mai bune. De exemplu, poți scrie „Cum a fost ziua ta?” în loc de „Ai avut o zi bună?” Astfel vei determina persoana cu care interacționezi să fie deschisă. În felul aceasta îți vei da seama dacă merită să te întâlnești cu ea sau nu.

În plus, dacă atunci când vorbești cu persoana respectivă menționezi ceva despre profilul său, despre pozele sale, ai șansa să primești un răspuns pozitiv. De aceea este bine să te uiți cu atenție la profilul său, pentru a afla cât mai multe informații despre ea. Când comunici cu aceasta menține o notă pozitivă. Optimismul va fi un element în favoarea ta. Pesimismul nu.

Așadar, atunci când îți completezi profilul pe site, fă-o cu mare atenție, încercând să eviți aceste greșeli. Dacă vei ține cont de sfaturile noastre, ai șansa de a întâlni persoana potrivită, de a lega prietenii. Pe placere.ro, cea mai mare comunitate de matriomoniale din România poți cunoaște persoana care îți poate schimba viața.

PS: Dacă îți găsești jumătatea în comunitatea noastră, nu uita să povestești prietenilor cum v-ați întâlnit și cum o simplă conversație s-a transformat într-o relație minunată.