5 sfaturi pentru a fi un bărbat atractiv

1819

Pentru a fi un bărbat atractiv nu este neapărat necesar să ai un fizic de fotomodel sau să ai niște trăsături native ieșite din comun. Orice bărbat poate deveni un bărbat dorit. Pentru asta este necesar să ai în vedere mai mulți factori printre care stil, personalitate, îngrijire. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta.

Ai grijă de corpul tău. Gusturile femeilor în materie de bărbați sunt foarte diferite, însă cu siguranță orice femeie apreciază un bărbat îngrijit. Să ai o igienă impecabilă și să miroși mereu bine sunt lucruri mici, dar care te ajută mult. O rutină zilnică care să includă un duș, bărbierit, deodorant, spray de corp, parfum, o igienă orală impecabilă, unghii îngrijite etc nu doar că te face să devii atractiv dar îți și oferă o stare de bine și încredere în propria persoană.

Acordă o atenție deosebită părului. Indifernet dacă vrei să ai părul mai scurt sau mai lung, este necesar să mergi regulat la frizer în așa fel încât să fie mereu îngrjit. Găsește o coafiură care să te avantajeze și spală-te zilnic pe cap. Dacă tu consideri că este necesar poți folosi și produse pentru îngrjirea și aranjarea părului.

Acordă atenție stilului vestimentar. Chiar dacă se spune că nu haina îl face pe om, hainele reprezintă un aspect important pentru a fi atractiv și de multe ori femeile judecă bărbații după felul în care se îmbracă. Așadar îmbracă-te mereu frumos indiferent unde mergi și pentru cât timp. Poartă mereu haine curate, călcate și alege culori care să te pună în evidență.

Impresionează prin atitudine. Exersează în așa fel încât să stai mereu drept, să mergi încet fără să te grăbești în așa fel încât să emani încredere și să pară că ai totul sub control. Privește persoana cu care vorbești în ochi și nu uita să zâmbești. Vorbește clar și fi mereu politicos și gentleman.

Minte sănătoasă în corp sănătos. Sănătatea minții și a corpului sunt factori esențiali care fac un bărbat atractiv. Acestea sunt în strânsă legătură, de aceea nici una nu trebuie neglijată. Mănâncă bine, sănătos și fă exerciții fizice zilnice. Îmbunătățește-ți inteligența. Participă la cursuri, citește și informează-te pe diferite teme.

Toți acești factori care te ajută să devii atractiv pot fi exersați în timp, într-o manieră relaxantă și distractivă în așa fel încât îți îmbunătățesc și stilul de viață în general. Fă-ți cont pe un site de dating unde să cunoști persoane noi, cu care să socializezi, să ieși la întâlniri. Succes !