5 modalități să pari abordabilă și serioasă

1738

Ai de multe ori impresia că îndepărtezi persoanele din jurul tău indiferent că e vorba de relații de prietenie, de colegialitate sau chiar în cazul relațiilor ? Există modalități prin care poți părea abordabilă fără însă să lași senzația de disperare. Cu ceva exercițiu, în timp poți creea o atmosferă deschisă, confortabilă și primitoare care îi va atrage pe ceilalți crescând astfel interacțiunile sociale. Folosing limbajul trupului, cu puțină atenție la modul în care arătăm și cum îi abordăm pe ceilalți putem face progrese în acest sens.

Zâmbește mai des. Un zâmbet cald arată pe de-o parte că ești relaxată, că te simți bine și îi și relaxează pe cei din jurul tău. Oamenii care zâmbesc des par mai prietenoși, plăcuți și deschiși la o potențială conversație.

Privește interlocutorul în ochi. Încearcă să nu eviți să stabilești un contact vizual cu ceilalți uitându-te în jos sau pe pereți. Sunt șanse mai mari ca cineva să înceapă o conversație cu tine dacă mai întâi stabiliți un contact vizual. Când cineva se apropie zâmbește și privește-l în ochi o perioadă ca să-i arăți că ești interesată. Nu exagera să nu pară că te holbezi sau să intri într-o zonă ciudată. Fii naturală.

Ai grijă de look-ul tău. Hainele pe care le porți te pot ajuta să pari mai prietenoasă, prezentabilă și îți pot mări încrederea în propria persoană. Așa că ai grijă să alegi ceva care te avantajează, în care te simți bine și să fie potrivite pentru locul în care mergi. Poți opta pentru o garderobă cu o ușoară tentă sexy, să se vadă puțină piele, în culori calde, dar ai grijă să nu intri într-o zonă vulgară. De asemenea coafiură și machiajul sunt importante așa că alege-le să ți se potrivească și să te facă să te simți strălucitoare.

Evită întreruperile în timpul conversației. O persoană care știe să asculte îi va atrage pe ceilalți și va părea mai ușor abordabilă. Când participi la o conversație încearcă să-l asculți pe celălalt până la capăt fără să-l întrerupi. De asemenea evită lucrurile care te pot distrage cum ar fi telefon, laptop etc. Menține un contact vizual și folosește-te de limbajul trupului pentru a aproba spusele interlocutorului.

Fii empatică. Arată-i celui cu care vorbești că-l înțelegi și oferă-i sprijin moral. Astfel se va simți mult mai confortabil în preajma ta. Cu siguranță și alții vor observa atitudinea ta și vor fi mai deschiși cu tine.

Sperăm ca aceste sfaturi să te ajute în relațiile cu prieteni, colegi, șefi sau atunci când vrei să cunoști persoane noi. Pentru a cunoaște persoane noi compatibile cu tine și socializa cu acestea te poți înscrie pe un site de dating. Succes !